Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 20:32:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Noves tecnologies

Directori de Serveis - Noves tecnologies

Dades informatives

Assessorament tecnològic a mida

Trobada física o virtual amb persones emprenedores, empreses o entitats per tal de dur a terme una sessió d'assessorament personalitzada i adaptada a les seves necessitats de coneixement en matèria d'innovació tecnològica i digital i ús de les TIC.

L'assessorament es fa a la sala de reunions del centre de coworking de la Torre del Roser o, segons disponibilitat, en altres espais corporatius. La sessió té una durada d'entre 1 i 2 hores.

Preu
0€ : Servei d'assessorament bàsic
Horari

L'horari d'assessorament és l'horari d'obertura del centre de coworking de la Torre del Roser: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 20 h; dissabtes, diumenges i festius, tancat.

L'horari de tarda no està inicialment disponible, només s'ofereix sota demanda i segons la compatibilitat amb els projectes d'acceleració i preincubació d'start-ups.

Telèfon
936858024
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

La primera sessió d'assessorament incorpora una valoració inicial amb la persona emprenedora, empresa o entitat. La forma inicial de contacte pot ser presencial (a la Torre del Roser, en horari d'atenció al públic), telefònic (93 685 80 24) o per correu electrònic (tic@santfeliu.cat). Una vegada realitzat aquest primer contacte es programa una primera sessió d'assessorament que incorpora una valoració inicial i les sessions de seguiment posterior que es determinin.

Llocs on es realitza

Salta a la part superior