Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 18:38:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Noves tecnologies

Directori de Serveis - Noves tecnologies

Dades informatives

Formació d'àmbit tecnològic a persones emprenedores, empreses, entitats i ciutadania

La formació tecnològica té diferents vessants:

  • Formació estàndard bàsica: formacions inicials (acreditacions TIC, ús de l’ordinador, teclat i ratolí, sistemes operatius, navegació per Internet...) que pretenen donar coneixements bàsics que facilitin el primer contacte amb les noves tecnologies. S’organitza en sessions d’entre 1 i 2 hores. Poden ser tallers, amb 7 sessions de durada o seminaris d'una sessió. Es fan al Punt TIC del Palau Falguera.
  • Formació estàndard especialitzada: formació en què s'estudia a fons un tema o qüestió, avançada o específica, en aspectes tecnològics (comunicació, aplicacions professionals, audiovisual...). Es realitza habitualment al Punt TIC del Palau Falguera.
  • Formació a mida per a una entitat/empresa (mínim 6-8 persones). formació específica amb l’objectiu de dotar d’eines i recursos a les empreses, persones emprenedores i entitats per tal que puguin aplicar les TIC i la innovació tecnològica en el seu dia a dia professional, de negoci, associatiu o d’innovació social. Es pot fer a la sala de reunions de la Torre del Roser o al Punt TIC, segons disponibilitat.
Telèfon
936858024
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Si és una formació estàndard, la inscripció es fa presencialment al Punt TIC del Palau Falguera, trucant al telèfon 93 666 61 80 o enviant un correu electrònic a tic@santfeliu.cat.

La formació a mida es programa amb el personal tècnic de Sant Feliu Innova prèvia concertació de visita per avaluar, valorar i validar les necessitats formatives. Es pot reservar contactant presencialment a la Torre del Roser (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h), trucant al telèfon 93 685 80 24 o enviant un correu electrònic a tic@santfeliu.cat.

Més informació:

El Punt TIC té diferents horaris de formació que poden consultar-se en línia al web de Sant Feliu Innova.

L'horari de la formació a mida es determina en funció de la disponibilitat de la sala de formació i el tipus d’assistents:

  • Opció 1. Punt TIC del Palau Falguera (c. Falguera, 6)
  • Opció 2. Segona planta de la Torre del Roser (c. Joan XXIII, 14 )
 

 

Salta a la part superior