Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/03/2023 01:13:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Noves tecnologies

Directori de Serveis - Noves tecnologies

Dades informatives

Punt d'Informació Juvenil (PIJ)

Servei adreçat als joves del municipi per facilitar informació, assessorament i atenció directa i personalitzada en àmbits com salut, esports, habitatge, educació, formació, mobilitat o treball, entre altres.

El Casal de Joves disposa també d'un espai d'autoconsulta de documentació sobre temes d’interès juvenil en el qual els usuaris podeu fer recerca d’informació sobre: formació, habitatge, mobilitat internacional, ocupació, salut, sexualitat, gènere, oci i cultura, viatges... i on, mitjançant el material d’autoconsulta, podeu cercar informació d’una manera autònoma. L’espai d’autoconsulta disposa de 2 tauletes d’accés lliure i connexió a Internet. 

Altres serveis que ofereix el PIJ

Connexió Wi-Fi gratuïta. Prèviament cal haver sol·licitat l'usuari i la contrasenya d'accés.

Tramitació dels carnets d'alberguista (modalitat jove, adult, familiar i grup) i dels carnets internacionals (modalitats d'estudiant internacional ISIC, de professor internacional ITIC i de jove internacional IYTC).

Punt d'Informació i Dinamització als Centres Educatius de Secundària (PIDCES) 

És un espai d'atenció presencial estable a l'institut que posa a l'abast del jovent recursos informatius d'interès, accions i estratègies que promouen experiències de participació tant en el propi centre com en el seu entorn més proper, el barri i el municipi.

Actualment aquest servei es fa als centres de secundària Martí Dot i Olorda, a l'Aula Sant Feliu per als alumnes dels PQPI, i a l'Escola de Persones Adultes Mestre Esteve.

Conjuntament amb aquest servei es porta a terme el projecte delegats/des als instituts que pretén establir un punt de coordinació amb els delegats i delegades de cada centre, amb l'objectiu de difondre les informacions del PIJ i promoure la participació estudiantil.

Horari

PIJ: De dilluns a divendres, de 17 a 20.30 h

PIDCES: Dimarts a les 10.25 h a l'institut Martí Dot, dimecres a les 11 h a l'institut Olorda, i divendres a les 11 h, al Col·legi Verge de la Salut.

A l'Aula Sant Feliu i a l'Escola de Persones Adultes Mestre Esteve s'hi va en horari lectiu amb previ avís.

Telèfon
936858002
Inscripcions / Sol·licitud del servei:

Per correu electrònic, presencialment o telefònicament. També a través del servei WhatsApp al 629 25 32 96

Més informació:

Facebook Instagram Twitter

WhatsApp629 25 32 96

Salta a la part superior