Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/12/2023 00:53:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Inici dels Plans d'Ocupació de Treball als Barris 2023

16/01/2023
Lectures: 972
Inici dels Plans d'Ocupació de Treball als Barris 2023

La regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació, Feminisme, LGTBIQ+, Salut i Consum, Loren Rider Jiménez, ha donat la benvinguda aquest dilluns a les deu persones que avui mateix han entrat a treballar a l'Ajuntament gràcies als Plans d'Ocupació de Treball als Barris 2023.

En aquesta ocasió s'han incorporat 10 perfils, que prestaran diversos serveis al municipi en el marc del programa Treball als Barris fins al 15 d'octubre en un contracte de nou meses de durada. Concretament, són 3 auxiliars administratius/ves, 1 dinamitzadora digital, 2 oficials -paleta i pintor-, 3 peons i 1 auxiliar de conserge.

El projecte Treball als Barris, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya - SOC, la Generalitat de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal - SEPE, dona suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social en el disseny de projectes integrats que responguin a l'objectiu d'intervenir sobre persones en situacions d'atur, especialment aquelles que conformen els col·lectius prioritaris d'actuació d'acord amb les especificitats de cada territori objecte d'actuació.

La finalitat, empoderar-les perquè puguin adquirir experiència professional i millorar la seva ocupabilitat futura, realitzant amb aquest programa obres i serveis de caràcter general i temporal.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior