Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/02/2024 16:02:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Tallers per a la recerca de feina primer trimestre 2024

29/12/2023
Lectures: 500
Tallers per a la recerca de feina primer trimestre 2024

La programació de cursos per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació de Sant Feliu creix en quantitat i qualitat. De cara a aquest començament de 2024 (gener-març), l'SLO ha fet pública la graella d'activitats en la que tenen cabuda fins a 16 cursos de sis temàtiques diferents, ampliant-ne dues respecte als últims mesos.

Als cursos periòdics per preparar les entrevistes de feina, per encarar amb èxit un procés de selecció per competències, de Linkedin i de Canva s'hi sumen enguany dos nous: 'La venda d'un mateix: màrqueting personal en la recerca de feina' i 'La gestió emocional com a eina de treball', ambdós per enfortir la confiança i la seguretat per afrontar els processos de selecció dels usuaris de l'SLO en la recerca de feina.

'La venda d'un mateix: màrqueting personal en la recerca de feina' és un taller pràctic que ajuda als usuaris a, partint dels seus punts forts, estructurar presentacions sòlides del seus perfils professionals (també els "famosos" elevator pitch), "de cara a projectar el que es vol en les entrevistes", explica l'equip tècnic del Servei Local.

La segona novetat és 'La gestió emocional com a eina de treball'. Es tracta d'una píndola on es treballa la gestió emocional per "incrementar l'autoconeixement i millorar les competències d'afrontament als processos de selecció". Els dos tallers tenen una duració de 2,5 hores i es programaran mensualment.

L'activitat a les aules del Centre Can Maginàs comença divendres 19 de gener, i hi haurà sessions durant tot l'any. Les persones interessades en participar-hi poden adreçar-se presencialment al Centre Can Maginàs, trucar per telèfon al 936850783 o escriure un mail a slo@santfeliu.cat indicant el curs escollit. Més informació a l'apartat "Formació per a la recerca de feina" d'aquest web.

Als cursos del Servei Local s'hi afegiran al febrer els cursos supramunicipals, programats en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern i amb el suport de la Diputació de Barcelona, dels que s'informarà puntualment.

Tallers:

Documents relacionats:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior