Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/02/2024 17:15:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Inici dels Plans d'Ocupació de Treball als Barris 2024

01/02/2024
Lectures: 909
Inici dels Plans d'Ocupació de Treball als Barris 2024

El president de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció de Ciutat, Jaume Manyoses, i el regidor d'Espais d'Activitat Econòmica, Indústria, Llicències i Ocupació, Juan Francisco López, han donat la benvinguda aquest dijous a les 14 persones que avui mateix han entrat a treballar a l'Ajuntament de Sant Feliu gràcies als Plans d'Ocupació de Treball als Barris 2024.

En aquest cas, s'han incorporat 14 perfils que prestaran diversos serveis al municipi fins al 31 de juliol en un contracte de sis mesos. Concretament, són cinc perfils d'auxiliar administratiu, dos oficials de 1a de pintor, un oficial de 1a de paleta i sis peons/ones.

El projecte Treball als Barris, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya - SOC, la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social, dona suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social en el disseny de projectes integrats que responguin a l'objectiu d'intervenir sobre persones en situacions d'atur, especialment aquelles que conformen els col·lectius prioritaris d'actuació d'acord amb les especificitats de cada territori objecte d'actuació (en el cas de Sant Feliu, els barris de La Salut i Can Calders).

La finalitat del projecte és empoderar aquests col·lectius perquè puguin adquirir experiència professional i millorar la seva ocupabilitat futura, realitzant amb aquest programa obres i serveis de caràcter general i temporal.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior