El proper 23 de desembre, a les 10 h, abans que comencin els actes de celebració dels 140 anys, el Mercat Municipal organitza un taller de cuina d'aprofitament amb productes de temporada. Una activitat de Promoció Econòmica per dinamitzar el Nadal al Mercat, una activitat més de les programades pel mercat per celebrar el seu aniversari.
Dirigit per una persona professional, el taller ensenyarà a elaborar fins a set receptes saludables, per treballar al voltant de l'alimentació equilibrada, l'aprofitament alimentari i l'eficiència energètica a la cuina. No cal inscripció prèvia.
Objectius del taller
- Fer-nos conscients de la problemàtica que suposa el malbaratament alimentari.
- Entendre l'impacte que tenen en l'àmbit social i ambiental els nostres hàbits alimentaris.
- Recuperar la cultura de l'aprofitament alimentari i donar eines concretes per poder aprofitar millor els aliments.
- Fomentar una alimentació completa i equilibrada.
- Totes les persones que ens acompanyin podran participar del taller aportant els seus coneixements i compartint les seves inquietuds.
Receptes
- Crema de moniato
- Croquetes de moniato i coco
- Crema d'enciam
- Cremes d'untar de llegums
- Sal de cítrics
- Raoles (hamburgueses) de plàtan i flocs de cereals
- Melmelada ràpida de plàtan