Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/05/2024 06:32:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Nova ubicació de les parades d'autobús urbà i implantació de sentit únic al passeig Nadal

26/04/2023
Lectures: 3533
Nova ubicació de les parades d'autobús urbà i implantació de sentit únic al passeig Nadal

Dimecres 26 d'abril s'inicien els treballs de senyalització per implantar un sentit únic de circulació al passeig Nadal, en el tram situat entre el carrer de Vidal i Ribas i la plaça de l'Estació. Aquestes tasques comportaran una sèrie d'afectacions, entre les quals la relocalització de parades del bus urbà SF1, SF2 i SF3. Fins diumenge 30 d'abril els autobusos continuaran fent parada a la plaça de l'Estació.

A partir de dimecres 26 d'abril també s'anul·larà el pas de les línies SF1, SF2 i SF3 per la parada situada al carrer de Laureà Miró, amb codi 102637, entre els carrers de Joan Batllori i Pou de Sant Pere. La línia SF3 farà per tant el mateix recorregut que la línia SF2. D'altra banda, la parada de la línia interurbana L60 ubicada al passeig Bertrand no es veurà afectada, tot i que aquest passeig passarà a ser de sentit únic.

La reubicació de la parada de la plaça de l'Estació i la reordenació del tram al passeig Nadal són conseqüència de les obres del soterrament, i estan condicionades a l'acabament d'aquestes. Per la seva banda, l'empresa concessionària del bus urbà Soler i Sauret ha informat dels itineraris recomanats perquè les persones usuàries del tren puguin realitzar la connexió amb el bus des de la nova estació provisional.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior