Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/05/2024 07:05:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Afectacions viàries per La Fira

11/05/2023
Lectures: 2468
Afectacions viàries per La Fira

Divendres 12 de maig Sant Feliu celebra una nova edició de la Fira, reeditant el model de festa que compta amb un recinte firal configurat per cinc espais. Aquesta configuració, amb la plaça del Vuit de Març com a epicentre d'iniciatives relacionades amb el comerç i la restauració, i amb el carrer de Laureà Miró acollint l'espai d'Activitats, comportarà una sèrie d'afectacions en diferents carrers de la ciutat. Aquestes modificacions han estat comunicades a la ciutadania mitjançant cartelleria i les pertinents senyalitzacions. 

Carrer d'Anselm Clavé

Des de dimecres 10, a les 12 h, fi­ns dimarts 16, romandrà tallat a la circulació, des del carrer d'Armenteres fi­ns al carrer de Laureà Miró.

Carrer de Carreretes

Des de divendres 12, a les 10 h, ­fins diumenge 14, a les 23 h, romandrà tallat a la circulació.

Els següents carrers romandran tancats divendres 12, de 13 a 22 h, dissabte 13 i diumenge 14, de 8 a 22 h:

Carrer de Josep Maria de Molina

En tota la seva extensió.

Carrer de Laureà Miró

Des del c. Josep Gaspà fi­ns al carrer de Joan Batllori.

Carrer Torras i Bages

Des del carrer de Vidal i Ribas fi­ns a Joan Maragall. Els vehicles podran accedir als guals pel passeig Bertrand i sortir per Joan Margall a Verge de la Mercè.

Carrer de Joan Maragall

Des del carrer Verge de la Mercè a Torras i Bages. Els vehicles podran accedir als guals de Joan Maragall, i podran entrar i sortir des de Verge de la Mercè.

Línies de bus urbà

SF1

La línia restarà afectada el divendres 12, a partir de les 13 h. S'anul·laran les parades situades al c. Laureà Miró, des del carrer de la Verge de la Mercè fi­ns al carrer de Joan Batllori. L'itinerari provisional s'efectuarà pel passeig Bertrand i Verge de la Mercè.

SF2

La línia restarà afectada el divendres 12, a partir de les 13 h. S'anul·laran les parades situades al carrer de Laureà Miró, des del carrer de la Verge de la Mercè fi­ns al carrer de Joan Batllori, així com les parades del carrer de Joan Batllori i la plaça de l'Estació. L'itinerari alternatiu s'efectuarà per l'avinguda de l'Onze de Setembre (Sant Joan Despí), carrer del Pla i carrer de Ramón y Cajal.

SF3

La línia restarà afectada el dissabte 13 i el diumenge 14. S'anul·laran les parades situades al carrer d'Anselm Clavé, carrer de Joan Batllori, plaça de l'Estació i el carrer de Laureà Miró, des del carrer de la Verge de la Mercè fi­ns al carrer de Joan Batllori. L'itinerari alternatiu s'efectuarà pel carrer d'Armenteres, i l'avinguda de l'Onze de Setembre (Sant Joan Despí).

Línies interurbanes

Totes les línies interurbanes que circulen pel carrer de Laureà Miró es veuran afectades, des del divendres 12 de maig a les 12 h fi­ns al diumenge 14 a les 22 h. S'habilitaran itineraris alternatius provisionals en ambdós sentits de circulació:

  • Itinerari sentit Barcelona: carrer de Reverend Martí i Duran, carrer del Pla, carrer d'Anselm Clavé, carrer d'Armenteres i avinguda de l'Onze de Setembre (Sant Joan Despí).
  • Itinerari sentit Molins de Rei: avinguda de l'Onze de Setembre (Sant Joan Despí), carrer del Pla i carrer d'Indústria.

La Línia L52 restarà afectada des de dimecres 10, a les 12 h, fi­ns dimarts 16. S'anul·laran les parades del carrer d'Armenteres, Anselm Clavé i Laureà Miró. L'itinerari alternatiu s'efectuarà per l'avinguda de l'Onze de Setembre (Sant Joan Despí).

Aparcament per a persones amb mobilitat reduïda

Existiran dues opcions d'estacionament per a persones amb mobilitat reduïda (PMR):

  • A les reserves d'estacionament regulat amb zona blava, que d'acord amb l'Ordenança de Circulació (art. 32), són d'ús totalment gratuït per a les persones titulars de targetes de PMR.
  • A l'estacionament genèric existent per a PMR situat al carrer d'Armenteres, a tocar del carrer de Ramón y Cajal (3 places disponibles).

Recollida de residus

Els dies 12, 13 i 14 de maig de 2023 es canvia provisionalment la ubicació de les bateries de contenidors dels carrers afectats per La Fira. Trobareu els contenidors als següents carrers:

/>

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior