Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/06/2024 07:31:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Les obres del carrer de Falguera enfilen la recta final

08/06/2023
Lectures: 2121
Les obres del carrer de Falguera enfilen la recta final

Dimarts 13 de juny es reprenen les obres de reurbanització dels carrers de Falguera i de Batista en l'àmbit de la nova placeta generada en l'encreuament entre el mateix carrer de Falguera i Rupert Lladó. Es preveu que la intervenció finalitzi divendres 23 de juny. Dilluns 19 de juny es permetrà la circulació pels carrers afectats en l'horari del mercat de marxants.

Les afectacions durant aquesta nova fase de les obres inclouen el tall del darrer tram del carrer de Rupert Lladó, entre Falguera i Sant Josep, així com el tall del tram del carrer de Falguera entre Rupert Lladó i Prolongació Falguera. Pel que fa a les afectacions al carrer de Falguera, atès el tall de la sortida en direcció al carrer de Prolongació Falguera, els veïns i veïnes hauran d'accedir pel carrer de Batista, i efectuar la sortida pel carrer de Samaranch.

Les obres s'han reiniciat després que l'Ajuntament resolgués el contracte amb l'anterior empresa constructora per incompliment de contracte, assumint les tasques de recollida i senyalització per garantir en tot moment la seguretat a la zona. Actualment les tasques d'arranjament dels dos carrers s'han executat en un 90 per cent de l'import adjudicat, que ascendeix a 338.009,41 euros. L'actuació que comença dimarts 13 de juny se centra en l'asfaltat i vorades de la cruïlla. Els treballs restants s'executaran en unes setmanes, i inclouran la implantació de mobiliari i repassos de la pavimentació del carrers de Falguera i de Batista. La plantació de l'arbrat es realitzarà a la tardor, època apropiada per a aquestes tasques.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior