Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/02/2023 09:08:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Seu electrònica
Els meus tràmits

Seu electrònica - Els meus tràmits

Tràmit 2577019: Publicació d'una nova oferta de treball: Informació del tràmit(04/02/2023)
Publicació d’una nova oferta de treball

El següent tràmit permet enviar al Servei Local d’Ocupació les dades d’una nova oferta de treball. Si amb anterioritat ja havia publicat alguna altra oferta, podrà reutilitzar-ne les dades.

Si té una activitat econòmica i està interessat en publicar una oferta de treball, segueixi les instruccions que trobarà a les pàgines següents.

Al llarg del tràmit li demanarem la següent informació:

  • Identificació de la seva activitat
  • Selecció d’una oferta anterior per reutilitzar-ne les dades, si escau
  • Informació sobre l’oferta (condicions, requisits, competències, etc.)

D'acord el que estableix l'Article 13 del Reglament General de Protecció de Dades, l'informem que les seves dades seran tractades per a la gestió de la borsa de treball, informació dels serveis, activitats i programes formatius i ocupacionals que organitza l'àmbit d'activitat econòmica de l'Ajuntament. El responsable de tractament és l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Les seves dades no seran cedides a tercers, llevat que sigui necessari per a la prestació del servei sol·licitat de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment. Un cop realitzat el servei seran conservades per obligació legal com a part del procediment administratiu. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat.

Així mateix s'informa de la possibilitat d'exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i la resta dels seus drets mitjançant la remissió d'un escrit dirigit a la Delegada de Protecció de Dades, o bé per mitjans electrònics a www.santfeliu.cat/seuelectronica o bé presencialment o per correu convencional a l'adreça següent: Plaça de la Vila, 1 – 08980 Sant Feliu de Llobregat.

Salta a la part superior