Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/09/2020 10:15:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

05/06/2020
Lectures: 540
Representants del CatSalut i l'ICS comparteixen les novetats sobre salut a Sant Feliu amb la Junta de Portaveus

El dijous 4 de juny la Junta de Portaveus es va celebrar de manera extraordinària amb la presència de Pilar Magrinyà, Directora del Sector Sanitari Baix Llobregat Centre-Fontsanta, i Xus Megido, Directora del Servei d'Atencio Primària Centre; que com a representants del Catsalut i l'ICS respectivament, van explicar quins canvis s'estan produint o es produiran en els centres de salut de Sant Feliu durant la desescalada. 

Els i les portaveus van agrair la seva presència i sobretot la seva tasca, agraïment que fan extensiu a tota la plantilla dels serveis sanitaris. Treballadors i treballadores de l'atenció primària que han prestat i segueixen prestant servei de manera exemplar, fins i tot posant en risc la seva pròpia salut, per aturar aquesta crisi sanitària sense precedents. És important, ara més que mai, reconèixer la seva tasca, perquè malgrat tots i totes esperem recuperar la normalitat el més aviat possible, mai hem d'oblidar l'esforç incansable i el paper fonamental dels treballadors i treballadores de la salut pública davant la pitjor crisi sanitària de la nostra història recent.

Malgrat la situació millora cada dia, com demostra la reobertura del CAP El Pla amb cita prèvia; cal continuar preservant la salut de les persones i per tant, minimitzar els riscos de contagi. És per això que l'atenció telemàtica i telefònica continuen essent prioritàries en aquests moments. 

La via telemàtica i telefònica, preferents en l'atenció sanitària 
Els Centres d'Atenció Primària no reprenen el funcionament normal previ a l'epidèmia, fet pel qual cal trucar al CAP de referència abans d'anar-hi. Com contactar amb el CAP per gestionar les peticions?

 • Enviant un missatge a través del web ics.gencat.cat
 • Trucant al CAP de referència
 • Des de l'espai digital de  La Meva Salut es pot fer eConsulta amb el professional sanitari
 • Per urgències sanitàries cal trucar al 061.
 • Per altres informacions: l'APP Stopcovid19 CAT ofereix directrius sobre com detectar i gestionar els símptomes de la malaltia, i GestioEmocional.cat està indicat per a la gestió de la salut emocional. 
   

Si la consulta de salut requereix d'una atenció presencial, els professionals sanitaris citaran la persona per anar al CAP i caldrà que segueixi les següents recomanacions i mesures de seguretat:

 • Portar la mascareta quirúrgica.
 • Anar-hi sol o màxim amb un acompanyant si és imprescindible.
 • Arribar a l'hora de la visita, no abans.
 • Respectar la distància de seguretat.
 • Rentar-se bé les mans.

 


 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar