Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/11/2020 17:59:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

20/10/2020
Lectures: 1283
Aplicació a Sant Feliu de les noves mesures del Govern per a la contenció del brot epidèmic de Covid-19

El Comitè d'Emergències de l'Ajuntament de Sant Feliu s'ha reunit aquest dimarts, 20 d'octubre, per tractar l'aplicació a nivell local de les noves mesures anunciades ahir pel Govern de la Generalitat, que entren en vigor a partir d'aquesta mateixa jornada, i s'allargaran fins al 31 d'octubre amb l'objectiu d'aturar l'increment de casos de Covid-19 a Catalunya.

Aquestes noves mesures, preses per la Generalitat en base a les dades epidemiològiques i assistencials, obliguen a la suspensió temporal de les activitats municipals comunitàries als centres cívics que impliquin presencialitat, a excepció dels programes i activitats d'intervenció socioeducativa, lleure educatiu i d'educació en el lleure d'infants, adolescents i programes de suport juvenil. També queden excloses les activitats d'intervenció social i personals, com menjadors de caràcter social, serveis de perruqueria o podologia per a gent gran, en tant que compleixen una funció social d'especial rellevància.

Per tant, a Sant Feliu queda ajornada fins a nova data l'activitat presencial lúdica que s'estava prestant en grup als centres cívics adreçada a persones adultes, i també queden ajornades les activitats per a la gent gran anunciades fa uns dies, així com les inscripcions a les mateixes. Seguiran en funcionament les activitats adreçades a menors en edat escolar i les d'intervenció social. I tant els centres cívics com el Casal de la Gent Gran romandran oberts amb l'horari habitual prestant la resta de serveis que no es veuen afectats per aquesta nova restricció.

D'altra banda, la resolució també limita l'horari de les anomenades botigues de conveniència,  comerços que oferien els seus productes en un horari més dilatat. A partir d'avui només podran obrir i vendre els seus productes entre les 7 i les 22 h, així com els establiments comercials annexos a les gasolineres. 

Pel que fa a les activitats d'hoteleria i restauració, es manté vigent la suspensió anunciada el 16 d'octubre, i es puntualitza que els restaurants dels hotels i altres allotjaments turístics també podran prestar serveis de lliurament a domicili o recollida a l'establiment amb cita prèvia per a persones no allotjades. El document també estableix que queden fora del tancament de bars i restaurants decretat, els serveis de restauració de centres de formació, i aquells adreçats a persones treballadores.

Aquestes mesures se sumen a les restriccions i recomanacions d'aplicació des del 16 d'octubre, i que es poden consultar en aquest enlaç, entren en vigor avui i s'allargaran fins al 31 d'octubre amb l'objectiu d'aturar l'increment de casos de Covid-19 a Catalunya.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior