Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/06/2021 17:49:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Aplicació a Sant Feliu del confinament nocturn i les restriccions horàries per lluitar contra la Covid-19

26/10/2020
Lectures: 1075
Aplicació a Sant Feliu del confinament nocturn i les restriccions horàries per lluitar contra la Covid-19

El Comitè d'Emergències de l'Ajuntament de Sant Feliu s'ha reunit aquest dilluns, 26 d'octubre, per tractar l'aplicació a nivell local del toc de queda aprovat per la Generalitat de Catalunya -i vigent des del 25 d'octubre-, derivat de l'aplicació de l'estat d'alarma decretat pel Govern d'Espanya. 

L'objectiu d'aquestes noves mesures especials de contenció, centrades en l'activitat laboral i social i en matèria de salut pública, tenen com a objectiu aturar la transmissió del virus de la Covid-19 i protegir la salut de la població a tot el territori, i a Sant Feliu es concreten en les següents mesures: 

 • Prohibits tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 22 i les 6 h.
 • Horari màxim d'obertura al públic de serveis, comerç minorista i restauració (inclòs serveis a domicili i recollida amb cita prèvia), activitats esportives i recreatives, i espais públics fins a les 21 h, per donar marge a clients i persones treballadores a que puguin arribar als seus domicilis. L'activitat esportiva finalitzarà a les 21 h. 
 • L'horari màxim en el cas d'activitats culturals serà fins a les 22 h, i es permet el retorn de les persones assistents entre les 22 h i les 23 h.

S'han establert una sèrie d'excepcions a aquestes restriccions:

 • Assistència sanitària d'urgència.
 • Adquisició de productes farmacèutics per raó d'urgència a la farmàcia més propera al domicili.
 • Desplaçament per anar i tornar de treballar, amb el corresponent certificat de l'empresa.
 • Desplaçaments de professionals, i personal voluntari acreditat, per fer serveis essencials, sanitaris i socials.
 • Cura de persones grans, menors d'edat, persones dependents, amb discapacitat o especialment vulnerables per motius inajornables (incloent-hi els desplaçaments per necessitats de persones amb trastorns de la conducta, discapacitat o malaltia que requereixin activitat a l'exterior pel seu benestar emocional o de salut amb el corresponent certificat professional).
 • Actuació urgent davant d'òrgans judicials.
 • Retorn al lloc de residència habitual en cas de viatge.
 • Cura d'animals de companyia el temps imprescindible (de les 4 a les 6 hores del matí), amb desplaçament individual proper al domicili.
 • Altres causes de força major o altra situació de necessitat justificada.
 • La circulació de vehicles amb origen i destí fora de Catalunya.

Per tal de justificar els desplaçaments que de manera ineludible s'hagin de realitzar en els horaris no permesos, des de la Generalitat s'insta a la ciutadania a portar documentació acreditativa, com certificats d'empresa o altres, i el certificat autoresponsable, que es pot descarregar o emplenar en línia aquí.  

Des de l'Ajuntament de Sant Feliu es vetllarà per al compliment d'aquestes noves mesures, que se sumen a les anteriorment decretades, amb l'objectiu de protegir la salut de la ciutadania, principal prioritat des de l'inici de la pandèmia. En aquest sentit, la Policia Local mantindrà el reforç en les seves tasques de vigilància per garantir-ne el compliment.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior