Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/05/2021 03:05:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament contracta 39 persones en el marc d'un pla d'ocupació del Pacte de Ciutat 2021

23/04/2021
Lectures: 555
L'Ajuntament contracta 39 persones en el marc d'un pla d'ocupació del Pacte de Ciutat 2021

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha contractat 39 persones en el marc del programa de formació i ocupació per a fomentar la inserció sociolaboral dels col·lectius amb més dificultats d'inserció en el mercat de treball. Concretament, s'han contractat fins al 31 de desembre 6 perfils tècnics de suport, 19 persones auxiliars administratives vinculades a mesures i actuacions del Pacte de Ciutat, 1 delineant, 1 oficial electricista, 5 oficials i 7 peons.

Els i les noves integrants de la plantilla municipal han assistit durant el matí de dilluns 26 d'abril a una sessió de benvinguda a càrrec de l'alcaldessa, Lídia Muñoz, el primer tinent d'alcalde, Oriol Bossa, i la regidora d'Activitat econòmica, Cooperativisme i Ocupació, Loren Rider. Durant la sessió, l'alcaldessa ha afirmat que "és un moment emocionant i volem que tothom se senti benvingut perquè a partir d'ara formen part de la plantilla municipal", destacant que gràcies a l'esforç econòmic de l'Ajuntament "aquestes persones podran millorar les seves habilitats i competències perquè tinguin més possibilitats quan surtin al mercat laboral". Per la seva banda el primer tinent d'alcaldia ha desitjat a les persones assistents que aquesta experiència sigui de profit, i que els serveixi "d'una banda per aprendre i de l'altra a preparar la ciutat al context post-pandèmia". La regidora Loren Rider ha tancat l'acte recordant que les 39 contractacions han estat possibles després d'un rigorós procés de selecció, posant en valor que "s'ha realitzat un anàlisi exhaustiu per donar-vos a tots i totes vosaltres una oportunitat excepcional perquè tingueu més possibilitats en la vida de l'empresa privada".

Aquesta iniciativa s'emmarca en les accions per a la recuperació econòmica i social aprovades dins del Pacte de Ciutat, per fer front a les conseqüències socials i econòmiques originades per la Covid-19. El programa contempla la formació i l'ocupació de les persones contractades per donar suport al desenvolupament d'actuacions i projectes establerts en el mateix Pacte de Ciutat. En aquest sentit cal destacar que les tasques que es desenvoluparan no donen resposta a necessitats organitzatives de caràcter estructural, sinó que permetran contribuir a l'assoliment de les mesures del Pacte. El cost total del programa de formació i ocupació, assumit íntegrament per l'Ajuntament, és de 651.935,74 euros.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior