Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/05/2021 02:39:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Dijous 29 d'abril se celebra el Ple Ordinari d'abril

28/04/2021
Lectures: 410
Dijous 29 d'abril se celebra el Ple Ordinari d'abril

El Ple ordinari del mes d'abril portarà a aprovació 27 punts, dels quals 9 són mocions. Les primeres per part d'Alcaldia seran la presa de possessió de la nova regidora per part del Partit dels Socialistes de Catalunya-candidatura de Progrés, i la integració de la mateixa a la Comissió Informativa de Drets a la Ciutadania i Polítiques Socials.

En l'apartat de mocions de caràcter local, la Junta de Portaveus més el regidor no adscrit portaran dues propostes, per una banda, la concessió de la Creu de Sant Jordi a l'Ateneu Santfeliuenc, i per l'altra, la declaració de Sant Feliu com a municipi amic de la lactància materna. En el mateix apartat, el grup municipal PSC, juntament amb AAVV Roses de Llobregat i comerç i restauració del barri Roses Castellbell, presentaran una moció per la rectificació de l'eliminació d'aparcaments a Marqués de Monistrol i la realització d'un Pla de Mobilitat Urbana. 

El grup municipal Ciutadans presentarà una moció per a la implantació d'un local de prevenció de suïcidi i salut mental. D'altra banda, el grup municipal Veïns per Sant Feliu de Llobregat presentarà una proposta sobre el Servei d'Atenció Domiciliaria (SAD). També ho farà en el mateix sentit l'entitat Casal Popular de Sant Feliu de Llobregat, que presenta moció sobre la gestió externa del Servei d'Atenció Domiciliaria i la generació de malestar entre les treballadores, familiars i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Finalitza l'apartat de mocions d'àmbit local la proposta presentada per la Sra. Elisabet Ortega Robles amb 770 signatures per suprimir el carril bici del carrer Marquès de Monistrol.

En l'àrea de Govern Obert i Serveis Generals, es debatrà sobre la modificació del Catàleg de llocs de treball, plantilla i organigrama municipal. També es portarà a aprovació inicial la modificació del Reglament general de concessió de subvencions de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. L'últim punt de l'àrea, i lligat a l'anterior, serà l'aprovació del Pla Estratègic de Subvencions 2021-2023 de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.  

En l'Àrea de Drets de Ciutadania i Polítiques Socials, es proposarà l'aprovació de la concessió de subvenció a l'entitat Club Bàsquet Santfeliuenc per al projecte de l'any 2021 i, aprovar el conveni corresponent. També es debatrà la concessió de subvenció nominativa a l'entitat Club Natació Sant Feliu per a la inversió en la reforma i millora del Complex Municipal de Piscines per a l'any 2021 i l'aprovació del conveni corresponent. Finalment dins aquesta àrea, es debatrà la rectificació de l'acord adoptat pel Ple de l'Ajuntament en data 28 de novembre de 2019, en relació a una subvenció concedida referida a l'habitatge que es va posar a disposició de la borsa de lloguer social.

L'Àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica debatrà l'aprovació inicial del document de la modificació puntual del Pla General Metropolità - PGM discontínua de l'edifici Bertrand del Parc Vuit de març i la plaça Elisabeth Eidenbenz - Armenteres per a l'ajustament a l'entorn consolidat. Per altra banda, el plenari es donarà per assabentat de l'acceptació de la participació i col·laboració per adherir-se a la xarxa d'Estacions de recàrrega de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Pel que fa a les mocions de caràcter general, el grup municipal Sant Feliu en Comú Podem i ERC-AM presentaran una proposta per l'alliberament de les patents de les vacunes contra la COVID-19. Per la seva banda, el Casal Popular de Sant Feliu presentarà una proposta de recolzament a la Iniciativa per una Llei que garanteixi el Dret de l'Habitatge.

Com a cada Ple des de l'inici de la Pandèmia,  a la part resolutòria es realitzarà la denúncia mensual contra la violència masclista i de solidaritat amb les víctimes de la violència masclista. El Ple acabarà com sempre amb la part de control, les possibles mocions d'urgència i l'apartat de precs i preguntes.

El sessió plenària podrà seguir-se en directe de manera telemàtica a través de l'enllaç següent:  http://directesantfeliu.videoacta.es/ i també en directe per Ràdio Sant Feliu, al 105.3 de la FM i a través de l'app Ràdio Sant Feliu.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior