Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/08/2021 02:49:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Jornada especial de donació de sang el 21 de juny al Centre Cívic Les Tovalloles

15/06/2021
Lectures: 335
Jornada especial de donació de sang el 21 de juny al Centre Cívic Les Tovalloles

Dilluns 21 de juny el Centre Cívic Les Tovalloles (riera de la Salut, 7) comptarà amb un espai de donació de 10 a 14, i de 17 a 21 h. Les persones que vulguin donar sang hauran de reservar dia i hora a donarsang.gencat.cat.

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients dels hospitals.

Mesures de prevenció i seguretat excepcionals

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Entre d'altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l'espai, han de guardar una distància mínima d'un metre amb la resta de persones, els prenen la temperatura en arribar i tenen un bolígraf d'un sol ús per emplenar el qüestionari.

Cal recordar, a més, que la Covid-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior