Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/08/2021 03:03:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Dimecres 16 de juny se celebra una nova sessió per decidir la inversió d'un milió d'euros en les obres de millora de la via pública

15/06/2021
Lectures: 331
Dimecres 16 de juny se celebra una nova sessió per decidir la inversió d'un milió d'euros en les obres de millora de la via pública

Dimecres 16 de juny de 18.30 a 20.30 h hi ha una nova convocatòria del procés participatiu Construïm, en què la ciutadania podrà decidir les millores que es realitzaran a l'espai públic dels barris. La sessió serà en format virtual, oberta a tothom, i per participar-hi cal enviar un correu electrònic a l'adreça participacio@santfeliu.cat.

L'objectiu de la trobada és que cada àmbit territorial prioritzi les accions del seu territori per un valor de 500.000 euros per àmbit. Aquest límit pressupostari s'aplica per tal que en la fase de votacions hi hagi un equilibri territorial en tots els barris. D'aquí sortiran les diferents opcions que hom podrà votar per decidir les obres guanyadores, i que s'executaran al llarg del 2022.

La sessió se celebra després d'haver-se desenvolupat altres accions prèvies, com trobades informatives o la instal·lació de punts informatius als carrers de Sant Feliu per visibilitzar el procés i convidar la ciutadania a fer propostes de millora. En el marc de 'Construïm Sant Feliu' també s'han realitzat tres passejades per cadascun dels àmbits territorials d'actuació durant els mesos de maig i juny, a partir de les quals s'han elaborat diferents informes que a posteriori han passat per la corresponent valoració pels serveis tècnics de l'Ajuntament.

Amb la creació i impuls del procés participatiu 'Construïm Sant Feliu' es dona compliment a aquells compromisos del Pla d'Actuació del Mandat que tenen per objectiu incorporar la ciutadania en l'elaboració i avaluació de les polítiques públiques, en aquest cas a través de la millora del procés de decisió sobre els pressupostos municipals, i amb accions de millora de la plataforma de participació ciutadana en línia.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior