Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/08/2021 03:59:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Pautes per celebrar Sant Joan de manera segura

16/06/2021
Lectures: 684
Pautes per celebrar Sant Joan de manera segura

L'Ajuntament ha publicat un ban amb una sèrie de recomanacions per celebrar la festa del solstici d'una manera especialment segura ateses les circumstàncies derivades de l'emergència sanitària, tot prenent les mesures pertinents de protecció davant la Covid-19. Amb l'objectiu de viure un Sant Joan amb responsabilitat, seguretat i sense accidents, es recomana celebrar-ho en grups reduïts de 10 persones, mantenint una distància de 2 metres entre grups.

Ús dels petards amb civisme i responsabilitat

Si es volen llençar petards, cal fer-ho de forma segura i amb les màximes precaucions. Primer de tot, cal assegurar-se a l'hora de comprar els productes pirotècnics que aquests siguin homologats i que es venen en un establiment autoritzat.

Pel que fa a les fogueres, aquestes estan permeses amb autorització municipal sempre que s'evitin aglomeracions en els espais de visualització i es mantinguin les distàncies de seguretat: 1,5 metres de distància interpersonal i 2 metres entre grups de persones.

Des de l'Ajuntament s'apel·la al civisme i a la responsabilitat individual per respectar el descans dels veïns i veïnes, especialment de nadons i persones amb hipersensibilitat auditiva o problemes de salut mental, a les quals el soroll fort dels petards causa molts inconvenients.

Siguem persones cíviques també amb els animals de companyia, que pateixen de manera aguda l'impacte dels forts sorolls de la pirotècnia. I si és fa ús de petards, es demana que es llancin lluny de les zones més densament habitades i concentrant el seu ús a la celebració del propi dia de Sant Joan.

Bon Sant Joan a tots i totes!

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior