Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/08/2021 04:14:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Actualització de les mesures de contenció de la Covid-19

15/07/2021
Lectures: 2321
Actualització de les mesures de contenció de la Covid-19

Davant l'augment dels contagis el Govern de la Generalitat ha acordat limitar la mobilitat i els contactes de cara els propers dies, i ha decretat les següents noves mesures, que entren en vigor avui i es mantindran fins al 23 de juliol:

  • Es redueix l'horari de totes les activitats de forma que finalitzin com a màxim a les 0.30 h (respectant 30 minuts més per a les activitats recreatives musicals que ja tenen aquesta previsió per normativa per a que puguin desallotjar).
  • Es limiten les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social, en l'àmbit públic i privat, a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents.
  • Es recomana la limitació de l'accés a espais públics on es pugin produir concentracions de persones entre les 0.30 i les 6 h, com els parcs.
  • S'elimina la possibilitat de consum d'aliments i begudes en grup en l'espai públic habilitat.
  • Es recorda que a les activitats s'ha de complir l'obligació de disposar de 2,5 metres quadrats per persona, i no només dels límits d'aforament previstos per a cada tipologia.

D'altra banda, aquesta nit entra en vigor el toc de queda nocturn d'1 a 6 del matí que ha decretat la Generalitat a 161 municipis, entre els quals hi ha Sant Feliu de Llobregat. Aquest confinament nocturn afectarà més de sis milions de persones, ja que la majoria són municipis de l'àrea metropolitana, els més poblats. La mesura afecta les poblacions de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior als 400 casos per 100.000 habitants els últims 7 dies.

Davant l'increment de casos positius per la Covid-19 i l'impacte de la variant delta, des de l'Ajuntament de Sant Feliu es recorda que és important extremar les mesures de prevenció: reduir la interacció social, mantenir la distància de seguretat, l'ús de la mascareta, la higiene de mans i ventilació. També s'insta la ciutadania a seguir ajudant a mantenir el ritme de vacunació.

Aquestes mesures se sumen a les ja decretades la passada setmana, en què s'establia, entre d'altres, el tancament de l'oci nocturn interior a partir de divendres 9 de juliol.

Per a més informació, consulteu les mesures al Canal Salut.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior