Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/10/2021 11:52:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

S'habilita un tràmit de comprovació del cens per poder participar a la Consulta de Soterrament

05/10/2021
Lectures: 597
S'habilita un tràmit de comprovació del cens per poder participar a la Consulta de Soterrament

La Consulta del soterrament que decidirà el futur de Sant Feliu culminarà amb una votació del 8 al 21 de novembre de forma telemàtica, i diumenge 21 també amb la possibilitat de votar de forma presencial, en 10 centres de votació distribuïts arreu de la ciutat. Per aquesta consulta podran votar la ciutadania major de 16 anys empadronada a Sant Feliu.

Previ a aquesta votació, s'ha habilitat un apartat al web on es pot comprovar si esteu inscrits al cens, i per tant saber si podreu participar en la votació del 8 al 21 de novembre del 2021. Aquesta comprovació és important que la facin aquelles persones que s'han empadronat al municipi després del 31 d'agost.

Els nous veïns i veïnes del municipi que s'hagin empadronat a partir de l'1 de setembre no apareixeran al llistat i per tant hauran de formular una demanda fins al dia 15 d'octubre a través d'una tramitació en línia o presencialment a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) per tal de ser inclosos dins del cens i poder votar a la Consulta. 

En aquest tràmit es pot comprovar de manera immediata i fàcil si el ciutadà o ciutadana forma part del cens municipal, només introduint la data de naixement i el document d'identitat.

Votació presencial i participació ciutadana
La votació presencial del 21 de novembre es farà a 10 Centres de Votació on de 9 a 20h la ciutadania podrà acostar-se i escollir per una de les propostes. Formaran part de les meses de votació d'aquests 10 centres, veïns i veïnes de Sant Feliu escollits per sorteig en base al cens municipal de persones majors d'edat, que rebran una notificació oficial. Cada mesa estarà formada per tres membres que ajudaran la ciutadania a votar.

El sorteig dels titulars de les meses de la Consulta del soterrament es farà en un acte públic el pròxim dijous 14 d'octubre al centre Cívic Les Tovalloles a les 17 h. 

La Comissió de Seguiment de la Consulta va proposar que els i les suplents d'aquestes meses fossin ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu, que prèviament s'hagin volgut apuntar per formar-ne part en cas que les persones titulars no puguin ser-hi el dia de la votació presencial.

Si el volum de persones inscrites voluntàriament com a suplents és major que les places disponibles, es realitzarà un sorteig per saber quines de les persones que s'han inscrit formaran part de les meses.

Uns dies abans de la votació presencial, totes les persones que formin part de les meses en un dels centres de votació, bé sigui perquè hagin rebut la notificació o bé perquè s'hagin inscrit de forma voluntària, rebran una formació prèvia. Finalment, totes les persones que formin part de les meses el dia 21 de novembre percebran una compensació econòmica.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior