Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/10/2021 12:07:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El nombre de persones en situació d'atur continua baixant a Sant Feliu

07/10/2021
Lectures: 410
El nombre de persones en situació d'atur continua baixant a Sant Feliu

Sant Feliu de Llobregat ha registrat al setembre un descens de 87 persones en situació d'atur, el que representa una baixada del 4,4% respecte del mes anterior, segons les dades publicades per l'Observatori del Treball i Model Productiu. En concret, el mes s'ha tancat amb 1.877 persones sense feina al municipi i la taxa d'atur registral se situa actualment en el 8,11%, segons les dades de la Xarxa d'Observatoris del Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona. En relació amb el mes de setembre de 2020, hi ha 467 persones aturades menys a la ciutat, que suposa un descens del 19,9%.

La comarca del Baix Llobregat ha comptabilitzat durant el mes de setembre una baixada de 1.669 persones en situació d'atur, el que equival a un descens del 4,2% en comparació amb el mes anterior. Les persones sense feina al tancament del mes han estat 38.118, una xifra que representa un total de 9.807 persones en situació d'atur menys de les que hi havia el setembre de l'any passat, és a dir, un 20,5% menys.

Al conjunt de Catalunya, l'ocupació va tancar el mes amb un total de 378.470 persones en situació d'atur. Són 12.658 persones menys a l'atur que el mes anterior (cau un 3,2%), i 99.731 menys que al setembre de 2020 (cau un 20,9%).

Al continuació es representen gràficament les dades mensuals en format d'infografia. Aquesta permet interactuar amb les dades, observar els perfils de les persones aturades del municipi i contextualitzar-les amb altres àmbits territorials.

Infografia Atur mensual Setembre 2021 Sant Feliu de Llobregat

Per a més informació, a l'Observatori de la Ciutat es publica un capítol específic amb dades disponibles sobre el Mercat de treball municipal: Observatori de la Ciutat/Economia/Mercat de treball.


Impuls a l'economia local

L'Ajuntament de Sant Feliu continua treballant per implementar mesures per fer front a les conseqüències de la crisi de la Covid-19 que tenen un impacte directe tant en les famílies com en el comerç i l'activitat econòmica. En aquest sentit, el Pacte de Ciutat, que té una dotació econòmica de 7.800.000 euros, contempla l'impuls a les polítiques ocupacionals com un dels eixos determinants per a la reactivació econòmica i social del municipi. 

Concretament, es destinen 1,4 milions per donar suport a les actuacions i projectes recollits en el Pacte amb contractacions articulades a través de programes d'ocupació i formació, un apartat transversal que es reflecteix en totes les actuacions recollides en aquest document de consens.

 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior