Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/01/2022 12:09:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Comencen les tasques d'enderrocament del mur paral·lel a la via del tren del carrer de Jacint Verdaguer

14/01/2022
Lectures: 1076
Comencen les tasques d'enderrocament del mur paral·lel a la via del tren del carrer de Jacint Verdaguer

En el marc de les obres del soterrament, el 14 de gener ha començat la demolició del mur paral·lel al traçat ferroviari del carrer de Jacint Verdaguer, a l'altura del carrer de Pi i Margall. En els propers dies l'enderrocament seguirà avançant fins arribar a la confluència amb el carrer de Montejurra. 

Es preveu que, en paral·lel, es portin a terme execucions d'obra al carrer de Constitució, entre riera de la Salut i el pas a nivell.

D'altra banda, de dilluns 17 a divendres 21 de gener, es faran treballs de desplaçament de cables d'instal·lació ferroviària entre el pas a nivell i l'estació ferroviària de Sant Feliu, donant continuïtat a les tasques iniciades al desembre.

Els treballs es duran a terme en horari nocturn, ja que no es poden executar durant el dia a causa de la circulació ordinària de trens. D'aquesta forma, es pot garantir la seguretat del personal que treballa a la zona.

Aquestes actuacions es faran dins l'àmbit ferroviari i les tanques fonoabsorbents, instal·lades a finals del 2021, que permetran reduir les afectacions sonores amb l'objectiu de minimitzar les possibles molèsties a la ciutadania.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior