Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/05/2022 02:06:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament referma el seu compromís amb la transparència revalidant el Segell Infoparticipa amb la màxima puntuació

11/05/2022
Lectures: 264
L'Ajuntament referma el seu compromís amb la transparència revalidant el Segell Infoparticipa amb la màxima puntuació

L'Ajuntament de Sant Feliu ha estat distingit amb el Segell Infoparticipa, un distintiu a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local creat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que avalua els webs municipals. Sant Feliu ha estat un dels 43 municipis catalans que ha assolit la màxima puntuació, i un dels 11 del Baix Llobregat que ha arribat al 100% dels requisits.

L'alcaldessa Lídia Muñoz va recollir aquest reconeixement el passat dilluns 9 de maig a la sala d'actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, en un acte en què es van lliurar un total de 150 segells: 136 a ajuntaments, 11 a consells comarcals i 3 a diputacions. Precisament de les dades facilitades per la Universitat Autònoma de Barcelona es desprèn que els ajuntaments presidits per una alcaldessa obtenen majors índex de transparència que els que tenen un alcalde home. A més de Sant Feliu, també han rebut el Segell Infoparticipa ajuntaments com el de Sabadell, Terrassa, Mataró o Esplugues.

Els aspectes avaluats giren al voltant de 52 indicadors formulats en forma de preguntes, organitzats en dos segments que inclouen temes relacionats amb la transparència de la corporació, i la informació per a la participació. A partir d'aquí es valoren aspectes sobre els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius i econòmics, o quines eines s'ofereixen per a la participació ciutadana, entre d'altres.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior