Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/06/2022 10:48:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Un acte vandàlic posposa la posada en funcionament de la font d'aigua polvoritzada de Can Bertrand

23/06/2022
Lectures: 860
Un acte vandàlic posposa la posada en funcionament de la font d'aigua polvoritzada de Can Bertrand

Dilluns 27 de juny estava previst que s'iniciés el funcionament de la font d'aigua polvoritzada de Can Bertrand, després de tancar la seva darrera temporada a l'estiu del 2019, en un lapse de tres anys d'aturada forçosa a causa de les restriccions derivades de la pandèmia del coronavirus. Malgrat això, durant el darrer cap de setmana el brollador ha patit un acte vandàlic que ha trencat el desguàs, esdevenint perillós pel risc de tall als peus dels infants que el facin servir. Per tant, la font romandrà tancada fins que els serveis de manteniment municipals efectuïn les reparacions necessàries per garantir el seu funcionament sense que comporti cap risc.

Un cop reparada es preveu que la font, formada per diverses boles on els infants es poden remullar per combatre la calor, funcioni de dilluns a diumenge de 10.30 a 14 h, i de 17.30 a 21 h, en intervals de 15 minuts de durada que comencen a les hores en punt i a dos quarts. La ciutadania podrà gaudir d'aquest equipament fins diumenge 4 de setembre.

Mesures per fer front a les altes temperatures

Davant l'augment de temperatures previstes per a aquest estiu, l'Ajuntament impulsa altres iniciatives per contribuir a fer més suportable la calor. Entre d'altres, a inicis de juliol es recuperarà una de les activitats més celebrades per la ciutadania, el cicle de jocs d'aigua, que també es va aturar per la pandèmia (en els propers dies s'oferirà la informació detallada). 

D'altra banda també s'ha organitzat el desplegament al municipi d'una xarxa de refugis climàtics perquè la ciutadania en general, i els col·lectius més vulnerables en particular, puguin protegir-se de la calor. Aquests espais garanteixen unes instal·lacions que proporcionin tant condicions de confort tèrmic com descans i seguretat en episodis de temperatures extremes.

En el cas de Sant Feliu s'han identificat i condicionat amb aquest ús quatre espais:

Aquests espais formen part de la xarxa metropolitana de refugis climàtics que agrupa diferents equipaments municipals en l'àrea metropolitana, com ara biblioteques, centres cívics, escoles, així com espais públics, com ara grans parcs, que permeten la ciutadania recuperar-se de l'estrès tèrmic que provoquen les altes temperatures sobre el cos humà.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior