Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/11/2022 19:45:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament reivindica la veu del jovent al 16è Congreso Nacional del Medio Ambiente

22/11/2022
Lectures: 162
L'Ajuntament reivindica la veu del jovent al 16è Congreso Nacional del Medio Ambiente

L'Ajuntament de Sant Feliu va participar aquest dilluns, 21 de novembre, en el 16è Congreso Nacional del Medio Ambiente (CONAMA), que se celebra del 21 al 24 de novembre al Palacio Municipal de Congresos IFEMA Madrid.

Aquest curs, l'Ajuntament coordina ESenRED (Escuelas hacia la Sostenibilidad en Red), que aplega les xarxes d'escoles sostenibles de 15 comunitats autònomes de tot l'Estat, i segueix a la coordinació estatal i europea de la Conferència de Joves 'Tinguem cura del planeta'. En el seu discurs, la tècnica de l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament, Cristina González, va posar aquests dos exemples com a iniciatives on s'escolta i s'implica al jovent en la transformació ecosocial, i va destacar la importància del sistema educatiu i del treball col·lectiu per tal de frenar els impactes del nostre model de desenvolupament sobre el planeta. 

La ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera, va rebre dos representants de la Xarxa d'Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC), que van estar acompanyats per la tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament. En l'acte inaugural del Congreso Nacional del Medio Ambiente, una delegació de joves d'ESenRED, formada per 12 nois i noies escollits per les conferències regionals, va reivindicar el seu paper en la presa de decisions en temes socioambientals. El jovent d'ESenRed va conduir la sessió de treball sobre Educació Ambiental, moderant la taula d'experts i dinamitzant els grups de treball.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior