Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/02/2023 10:05:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Es reprenen les visites d'escoles a l'edifici de l'Ajuntament després de la seva reforma

20/01/2023
Lectures: 334
Es reprenen les visites d'escoles a l'edifici de l'Ajuntament després de la seva reforma

Les escoles de Sant Feliu recuperen la possibilitat de participar en una de les activitats més ben valorades del Programa municipal d'activitats educatives. A partir de divendres 20 de gener es reprèn 'L'Ajuntament us dona la benvinguda', després d'una aturada forçosa de dos anys a causa de la pandèmia.   

Aquesta iniciativa proposa a l'alumnat de tercer curs de primària de les escoles santfeliuenques visitar la sala de plens de l'Ajuntament, en companyia de l'alcalde i de la regidora d'Educació. Allà els infants aprenen els principis bàsics del funcionament d'un ple municipal de manera pràctica, convertint-se durant un matí en regidors i regidores, i debatent sobre diverses qüestions en què tots i totes hi participen. Al final de cada sessió es fa una fotografia, que posteriorment es lliura a cadascuna de les escoles. Els primers centres que hi han participat divendres 20 són les escoles Falguera i Mestral.

La programació de visites previstes pel que resta de curs es pot consultar de manera oberta en l'agenda de l'equip de govern. La represa de 'L'Ajuntament us dona la benvinguda' se suma així a la d'altres activitats que recuperen gradualment la seva periodicitat com el lliurament del Codi d'Identificació Fiscal a escoles, dins del marc del Projecte Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE).

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior