Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/03/2023 08:35:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sessions informatives sobre preinscripcions per a famílies amb infants que inicien la segona etapa d'Educació infantil

01/02/2023
Lectures: 427
Sessions informatives sobre preinscripcions per a famílies amb infants que inicien la segona etapa d'Educació infantil

Durant el mes de febrer se celebraran les sessions informatives sobre el procés de  preinscripcions adreçades a informar a les famílies amb infants que el proper curs 2023-2024 començaran la segona etapa d'Educació infantil a I3 (P3).

En el decurs d'aquestes xerrades la regidora d'Educació i Infància, Mireia Aldana, explicarà el desenvolupament del procés de preinscripcions als centres educatius de Sant Feliu. També anunciarà les dates de les portes obertes, que permetran conèixer de primera mà la proposta pedagògica i altres aspectes rellevants per escollir centre.

Les famílies assistents a les sessions informatives rebran informació sobre les línies existents en cada centre, o la importància de posar més d'una o dues opcions de preferència en la sol·licitud de preinscripció, que s'haurà de presentar del 6 al 20 de març.

Pel que fa a la resta d'aspectes a tenir en compte com documentació, criteris de prioritat o criteris complementaris, s'informarà degudament a totes les famílies a través de l'espai Escolarització del web de l'Ajuntament. La ciutadania també pot consultar l'evolució del procés a través de l'apartat de la pàgina web del Departament d'Educació de la Generalitat, que s'anirà activant a mesura que avanci el procés de preinscripció.

L'Oficina Municipal d'Escolarització està oberta a totes les consultes que les famílies vulguin plantejar a través del correu electrònic educacio@santfeliu.cat, o bé trucant al telèfon 93 685 80 02 i demanant per l'Oficina o pel departament d'Educació.


Calendari de les sessions informatives I3

Dimarts 7 de febrer - 17.30 h Escola Bressol Tambor

Dimecres 8 de febrer - 17.30 h Escola Bressol Patufet

Dimecres 15 de febrer - 17.30 h Escola Bressol Fàbregas

Dijous 16 de febrer - 17.30 h Escola Bressol Ginesta 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior