Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/03/2023 08:50:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Iniciades les obres de pacificació del carrer d'Eugeni d'Ors

14/03/2023
Lectures: 701
Iniciades les obres de pacificació del carrer d'Eugeni d'Ors

Aquesta setmana han començat les obres del carrer d'Eugeni d'Ors, en el tram que va des de la plaça de Catalunya fins a l'accés de l'escola Nadal. Aquesta actuació tindrà una durada aproximada de 4 mesos i mig i l'import d'adjudicació és de 468.356 euros, IVA inclòs. Les obres són finançades amb fons Next Generation per a la implementació de Zones de Baixes Emissions.

Es preveu el tancament complet de tot el perímetre d'obra, que s'activarà des del primer moment ocupant tot l'espai central del carrer i deixant a banda i banda, per les actuals voreres laterals, itineraris de pas per als vianants completament adaptats que garantiran l'accés tant a l'escola com als habitatges.

Mentre durin les obres la circulació al tram de carrer afectat es mantindrà tallada, de manera que no es podrà accedir a través de la plaça de Catalunya, restant el carrer sense sortida des del carrer de Creus. Pel que fa a l'estacionament existent en l'àmbit afectat per l'obra, quedarà anul·lat.

Els contenidors situats actualment al carrer d'Eugeni d'Ors, tot just abans d'arribar al carrer de Creus, s'han traslladat uns metres més endavant, passat l'encreuament, per tal de garantir la recollida.

L'objectiu de les obres és desenvolupar actuacions de pacificació de l'espai intern i de millora dels itineraris a peu en l'entorn de centres escolars. En concret, pel que fa al carrer d'Eugeni d'Ors, es preveu transformar la secció de carrer actual, amb calçada central i voreres laterals, a una secció de plataforma única, on els espais per a la vialitat i d'ús exclusiu per als vianants estaran situats a la mateixa alçada.

Es preveu ampliar de manera substancial l'espai disponible i d'ús exclusiu per als vianants al davant de l'escola Nadal, punt de concentració de persones en els moments d'entrada i sortida del centre. L'actuació incorporarà elements de mobiliari urbà i de vegetació de qualitat.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior