Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 19:57:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Obert el termini per demanar nous ajuts al lloguer per a joves de fins a 35 anys

23/03/2023
Lectures: 3134
Obert el termini per demanar nous ajuts al lloguer per a joves de fins a 35 anys

Dijous 23 de març el Departament de Drets Socials ha obert una nova línia d'ajuts al lloguer destinada a persones que en el moment de presentar la sol·licitud tinguin fins a 35 anys inclosos. S'hi podran beneficiar d'aquests ajuts les persones titulars d'un contracte de lloguer o de cessió d'ús habitatge o habitació.

Per accedir a aquests ajuts s'haurà de complir amb un topall d'ingressos de la unitat de convivència que haurà de ser inferior a 23.725,79 euros anuals, i es tindran en compte aquells que constin en la declaració de l'IRPF de 2021.

També s'haurà de complir amb els imports màxims del lloguer o preu de cessió mensual. En el cas de Sant Feliu, que pertany a l'Àmbit Metropolità de Barcelona, aquests imports no podran superar els 950 euros en el cas de lloguer d'habitatge, o 450 euros en cas del lloguer d'una habitació.

Les persones interessades podran sol·licitar aquesta subvenció a partir de dijous 23 de març, i fins dimecres 5 d'abril. Les sol·licituds es poden tramitar electrònicament a través del següent enllaç, o bé presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, ubicada a la planta baixa de l'Ajuntament. A Sant Feliu les persones interessades també poden adreçar-se, en cas de no disposar de mitjans electrònics o de tenir dubtes sobre el procés, a l'Oficina Local d'Habitatge (c/ Pi i Margall, 8), enviant un correu electrònic a habitatge@santfeliu.cat, o bé trucant al telèfon 661 87 51 26 , de dilluns a divendres de 8.30 a 15 h, i de dilluns a dijous de 16 a 18.30 h.

Comparteix
Salta a la part superior