Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/06/2023 09:29:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El ple de març portarà a aprovació el I Pla Local de diversitat afectiva, sexual i de gènere de Sant Feliu

28/03/2023
Lectures: 530
El ple de març portarà a aprovació el I Pla Local de diversitat afectiva, sexual i de gènere de Sant Feliu

El ple ordinari de març tindrà lloc el dijous 30, a les 18 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament i es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç i de Ràdio Sant Feliu. L'ordre del dia inclou un total de 65 punts, amb quatre mocions.

Un dels temes destacats de la sessió plenària serà la presentació del I Pla local per a la diversitat afectiva, sexual i d'expressió de gènere, 2022-2025. El document pretén fer un pas endavant en la protecció i la promoció dels drets de les persones LGTBIQ+ en general, i d'aquelles residents al municipi de Sant Feliu en particular.

En l'apartat de mocions d'àmbit local, els grups municipals PSC-CP, SFECP-ECG, ERC-AM i Veïns per Sant Feliu presentaran una proposta d'adhesió al Manifest del Consell de Dones de Sant Feliu per commemorar el dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Entre les mocions d'àmbit general, la Comissió Obrera Nacional de Catalunya proposarà una moció per a la millora dels serveis socials dels municipis de Catalunya. Per la seva banda, els grups municipals PSC-CP, SFECP-ECG, ERC-AM i Veïns per Sant Feliu presentaran un text per reconèixer la il·legitimitat i la il·legalitat dels Tribunals franquistes i el caràcter nul de totes les condemnes i sancions. Finalment, el grup municipal ERC-AM proposarà una moció de suport a la renda bàsica universal i el Pla Pilot de la renda bàsica universal.

En l'àrea de Govern Obert i Serveis Generals es portarà a aprovació la primera modificació de crèdit de l'any i el reconeixement extrajudicial de crèdit de diverses operacions comptables. També es votaran les modificacions de les tarifes de la Piscina Municipal de l'Escorxador i el preu públic del llibre "La rosa de foc", i es proposarà autoritzar la compatibilitat per a l'exercici d'una segona activitat a una treballadora i a un treballador municipals. A més, es presentarà la renúncia de l'Associació de Veïns de Can Calders a la subvenció per al projecte "Una mirada al futur del barri Can Calders".

En l'àrea de Drets de Ciutadania i Polítiques Socials, a més de la presentació del Pla local per a la diversitat afectiva, sexual i d'expressió de gènere 2022-2025, es portarà a aprovació el document d'Estratègia per a la Governança Col·laborativa en l'àmbit de la Convivència.

En l'àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica es portarà a aprovació definitiva l'Ordenança de protecció i tinença d'animals.

Entre les mocions o propostes de resolució urgents es portarà a aprovació la delegació a favor de l'Àrea Metropolitana de Barcelona de les funcions referents a la protecció de la legalitat urbanística en els àmbits del Parc Agrari del Baix Llobregat i el Parc Natural de la Serra de Collserola. També es portarà a aprovació el conveni i protocol d'actuació de delegació de les competències a subscriure entre l'Ajuntament de Sant Feliu i l'Àrea Metropolitana de Barcelona en matèria de protecció de la legalitat i de la disciplina urbanística en aquests àmbits.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior