Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2024 21:39:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro estrena les primeres pistes oficials FIBA 3X3 a Espanya

30/03/2023
Lectures: 1463
El Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro estrena les primeres pistes oficials FIBA 3X3 a Espanya

El Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro ha estrenat les primeres pistes oficials FIBA 3X3 a Espanya, ubicades a l'exterior del pavelló situat a la rambla Marquesa de Castellbell, 17. Les pistes exteriors porten el nom d'Agustí Suñer, en homenatge a l'ex-directiu del CB Santfeliuenc i en representació de l'esforç i la tasca que realitzen les moltes persones que anònimament i desinteressadament treballen dia a dia en la gestió d'un club esportiu. 

Les dues pistes exteriors, realitzades per 3poc Consulting, compleixen la normativa oficial 3X3 de la Federació Internacional de Bàsquet (FIBA). Fan 15 metres d'ample per 11 de llarg i permeten disputar competicions europees, el que suposa un pas més pel futur i aposta del club. 

Les noves pistes estan fetes amb un revestiment esportiu sobre formigó especialment dissenyat per a la pràctica esportiva amateur. Abans de pintar, es va fer un tractament a la superfície, per a continuació posar paintex, una pintura de resina especial que aconsegueix més adherència, més durabilitat i millor resistència al clima. Per pintar les línies de joc, s'ha fet servir pintaline, una pintura acrílica. La instal·lació compta amb un sistema impermeable, on l'evacuació de les aigües es fa per vessament, recollint-la als laterals mitjançant canaletes contínues. 

Les pistes també es destinen pels entrenaments del Club Bàsquet Santfeliuenc i el Barça CBS. Precisament PlayGround Stars ha dissenyat cada pista amb elements representatius de dos dels tres clubs residents al Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro.

Sant Feliu és referent d'aquesta modalitat de bàsquet a Espanya. L'equip 3x3 sènior masculí del CB Santfeliuenc és el segon del rànquing espanyol, una classificació elaborada a partir del circuit de tornejos que es disputen durant la temporada.

Les obres es van planificar al setembre, es van començar al gener i van acabar al febrer. El cost ha estat de 20.000 euros, subvencionat per patrocinadors, el Club de Bàsquet Santfeliuenc, i amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Fundació Josep Botet.

Comparteix
Salta a la part superior