Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/06/2024 07:26:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El Govern municipal fa balanç en l'acte de final de mandat

29/03/2023
Lectures: 2150
El Govern municipal fa balanç en l'acte de final de mandat

El 28 de març es va celebrar l'acte de fi de mandat i de retiment de comptes del Govern municipal, a la Sala Pep Altayó del Casal de Joves, amb la participació de l'alcalde, Oriol Bossa, i la primera tinenta d'alcaldia, Lídia Muñoz, i la presència dels i les integrants del Govern municipal. La trobada, oberta a tota la ciutadania, va estar presentada per les periodistes de Ràdio Sant Feliu Silvia Guillén i Conchi Estévez i es va retransmetre en directe per l'emissora municipal. Podeu escoltar el podcast.

A l'acte es van explicar les accions que ha dut a terme el govern municipal entre 2019 i 2023 seguint les diferents àrees temàtiques que marca el Pla d'Actuació del Mandat. Es van destacar les més significatives, detallant els principals reptes que s'han abordat i també les fites que s'han assolit. Així, es van tractar temes com el soterrament, la gestió de la pandèmia, el desplegament de polítiques adreçades a gent gran i joves, la millora dels serveis socials, o les actuacions que s'han portat a terme en matèria d'habitatge, canvi climàtic o feminisme.

En la segona part de l'acte, els màxims representants del govern municipal durant aquests quatre anys van respondre les preguntes del públic i les preguntes plantejades pel vídeo d'invitació a l'acte.

Informació sobre el balanç del mandat 2019-2023

També es pot conèixer el balanç del mandat 2019-2023 per altres canals informatius. El darrer Butlletí, amb el títol, Fem balanç: 4 anys al teu costat, explica el compliment del full de ruta que s'ha anat desplegant a la ciutat des del 2019. A www.santfeliu.cat/pam també es pot trobar l'explicació detallada de què és el PAM, els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), els 8 eixos definits i el retiment de comptes. Un apartat on es pot consultar l'estat de situació de les diferents actuacions incloses en aquest full de ruta, que ara mateix té un grau de compliment del 86%.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior