Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/06/2023 20:49:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Policia Local i associacions de veïns i veïnes es reuneixen per parlar de seguretat

23/05/2023
Lectures: 739
Policia Local i associacions de veïns i veïnes es reuneixen per parlar de seguretat

L'Associació de veïns i veïnes de La Salut i el sergent responsable de l'Àrea de proximitat i relacions amb la comunitat de la Policia Local es van reunir el 22 de maig al Centre Cívic Les Tovalloles. Aquesta trobada va servir per concretar diversos aspectes de seguretat i presència de la Policia de Sant Feliu en les festes del barri de La Salut dels propers 10 i 11 de juny.

El 2 de maig, l'Àrea de proximitat i relacions amb la comunitat es va reunir a la comissaria de la policia de Sant Feliu amb l'Associació de veïns i veïnes de Can Calders. Es va tractar la possibilitat de fer xerrades puntuals amb la ciutadania al Centre Cívic Les Tovalloles i es va parlar de civisme, mediació ciutadana i altres aspectes relacionats amb la seguretat. 

Aquestes trobades s'emmarquen en el programa de trobades i reunions ordinàries de la Policia Local, les entitats veïnals i la xarxa social de la ciutat. Prèviament, la Policia Local es va reunir amb l'Associació de Veïns Falguera al Centre de Barri Falguera, amb l'Associació de Veïns i Veïnes de La Salut al Centre Cívic Les Tovalloles, i amb una agrupació de veïns de la plaça del Vuit de març i rodalies. Des que es va iniciar l'Àrea de Proximitat i relacions amb la comunitat, a l'octubre, la policia s'ha reunit amb associacions de veïns, agrupacions de veïns no constituïdes, entitats culturals, entitats esportives, agrupació d'empresaris, i amb particulars en qüestions puntuals de mediació.

Les reunions amb les associacions de veïns es fan de forma ordinària cada mes i mig aproximadament, i de forma extraordinària a petició de qualsevol de les parts. Normalment les trobades es realitzen als centres cívics de les entitats veïnals per ser visibles a la resta de la ciutadania i donar normalitat a les trobades entre Policia i entitats.

Els objectius són posar en comú aspectes que preocupen la ciutadania, concretar actuacions de millora de la convivència als barris, millorar la percepció de seguretat, fer aportacions als plans de convivència i civisme, planificar xerrades i donar a conèixer la labor de les entitats veïnals a la resta de la comunitat. 

Sol·licitar una reunió amb la Policia Local

Es poden sol·licitar les reunions a través del correu policialocal@santfeliu.cat, per telèfon a través del 93 666 15 43 (ext. 1803), o apropant-se directament a la Prefectura (carrer d'Eugeni d'Ors, 3).

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior