Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/06/2024 06:15:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El ple ordinari de maig portarà a aprovació definitiva la liquidació del contracte de gestió del Complex Municipal de Piscines

23/05/2023
Lectures: 1897
El ple ordinari de maig portarà a aprovació definitiva la liquidació del contracte de gestió del Complex Municipal de Piscines

La sessió plenària de maig tindrà lloc el dijous 25, a les 18 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament i es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç i de Ràdio Sant Feliu. L'ordre del dia inclou un total de 57 punts.

Un dels temes destacats del ple serà la liquidació del contracte administratiu de gestió de serveis públics, mitjançant concessió, corresponent al servei públic de gestió i explotació del Complex Municipal de Piscines, que es portarà a aprovació definitiva.

També en l'àrea de Govern Obert i Serveis Generals es proposarà el reconeixement extrajudicial de crèdit de diverses operacions comptables i la modificació de la plurianualitat del conveni AMBici per al desplegament del bicing metropolità. Es presentarà la modificació de la plantilla municipal per adequar-la a la modificació normativa en matèria de policies locals. A més, es proposarà l'adjudicació del contracte de serveis de redacció dels diferents projectes derivats del concurs internacional de projectes per al nou espai de centralitat urbana resultant del soterrament.

En la mateixa àrea es proposarà convalidar l'acord de l'Assemblea General del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola de desembre de 2021, d'aprovació de la data d'inici de la concessió administrativa per gestionar la finca de Can Ferriol; i es portaran al ple les subvencions de suport a activitats ciutadanes, en règim de concurrència competitiva, del Programa de Participació Ciutadana i Convivència per a l'any 2023.

En l'àrea de Drets de Ciutadania i Polítiques Socials, es portarà a aprovació la modificació de les bases del concurs de cartells de la Festa de Tardor, així com un ajut d'emergència a l'entitat Creu Roja Espanyola per cobrir necessitats bàsiques immediates de les persones afectades pel terratrèmol de Turquia i Síria.

També es proposarà concedir dues subvencions nominatives a l'Ateneu Santfeliuenc, una pel seu propi projecte d'activitat i  l'altre el conveni AECIP com a seu de diverses entitats de la ciutat; a l'entitat Sant Feliu de Llobregat Viu, SCCL per al projecte de comunicació Fet a Sant Feliu; a l'Associació Diaconia Sant Feliu de Llobregat, al Centre Parroquial, al Casino Santfeliuenc, a la Federació d'Entitats Tradicionals de Sant Feliu (FETS), a l'Associació Caritas Diocesana de Sant Feliu i a La Unió Coral.

A més, es proposarà concedir subvencions, de concurs, a diverses entitats dels àmbits d'Educació en el Lleure, Cultura, Interculturalitat, Sensibilització, Cooperació internacional, Joventut, Gent gran, Salut pública, Feminisme i Persones amb discapacitat.

En l'àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica es portaran a aprovació subvencions per al projecte ADF 2023 i per a l'Associació Gats i Gossos de Sant Feliu per a la gestió i manteniment del refugi de gats Mercè Rodoreda. Finalment, es proposarà concedir subvencions de concurs per als projectes de l'any 2023 a diverses entitats ciutadanes de l'àmbit de Medi Ambient i Lluita contra el canvi climàtic.

 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior