Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/10/2023 16:04:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Nous punts de recàrrega a la fotolinera situada al Casal de la gent gran

29/05/2023
Lectures: 605
Nous punts de recàrrega a la fotolinera situada al Casal de la gent gran

L'Ajuntament i l'Àrea Metropolitana de Barcelona han ampliat de 2 a 6 places la fotolinera situada a l'aparcament davant del Casal de la Gent Gran (carrer de Pi i Margall, 43). Els nous punts són de recàrrega semi-ràpida, i poden subministrar fins a un màxim de 22Kw de potència. La ciutadania pot accedir a aquests punts de manera oberta i gratuïta, i  la seva disponibilitat es pot consultar a les aplicacions més habituals de càrrega de vehicles elèctrics. També són accessibles amb sistemes identificadors tipus RFID, com els clauers d'usuari de les aplicacions mes freqüents.

Una vegada superat el període d'adaptació tecnològica, serà possible utilitzar-hi targetes financeres. Això permetrà que es deixin de fer servir les primeres targetes de recàrrega originàries, i s'habilitarà la unificació de tots els punts de recàrrega amb un sol sistema.

Aquesta instal·lació formarà part del conjunt de plantes d'energia solar fotovoltaica municipal que s'acabaran de desplegar a diferents equipaments municipals al llarg de l'any, i que seran gestionades per la empresa pública i operadora energètica metropolitana TERSA.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior