Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2024 23:19:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu se solidaritza amb les víctimes del terratrèmol al Marroc, i se suma a la crida d'ajuda humanitària de Creu Roja

13/09/2023
Lectures: 5765
Sant Feliu se solidaritza amb les víctimes del terratrèmol al Marroc, i se suma a la crida d'ajuda humanitària de Creu Roja

Creu Roja local ha impulsat una acció de recaptació de fons per oferir suport a les víctimes del terratrèmol que va sacsejar divendres 8 de setembre la zona sud-oest de Marràqueix. Ciutadanes i ciutadans poden ingressar els seus donatius via Bizum, o directament als números de compte que consten en el document adjunt.

Des de l'Ajuntament i el Consell municipal de solidaritat es recorda que la manera més efectiva de canalitzar l'ajuda, en línia amb el que estableixen la majoria d'organitzacions internacionals, és fer aportacions econòmiques a entitats que ja treballen sobre el terreny.

El Consell municipal de solidaritat i l'Ajuntament també proposaran l'aprovació al Ple Municipal de la concessió d'un ajut econòmic de 4.500 euros, per tal de donar resposta a la crida de les comunitats afectades. Aquesta quantia es canalitzarà a través de la Creu Roja, entitat que forma part del Consell, i que està especialitzada en donar resposta a situacions d'emergències humanitàries.

L'Ajuntament ha manifestat la seva solidaritat amb la població afectada pel terratrèmol, i actuarà d'acord amb allò que estableix el Fons català de cooperació al desenvolupament en relació a les mesures que es prenguin al respecte. En aquest sentit, la celebració de l'acte central de la Diada de Catalunya de dilluns 11 de setembre va començar amb un minut de silenci en memòria a les víctimes. L'activitat va comptar amb la presència de representants de la comunitat marroquina de la ciutat, així com amb la intervenció de l'imam de la mesquita de Sant Feliu.

Comparteix
Salta a la part superior