Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/12/2023 12:50:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament de Sant Feliu participa en la Jornada de presentació dels Dies Europeus de Solidaritat 2023

15/11/2023
Lectures: 509
L'Ajuntament de Sant Feliu participa en la Jornada de presentació dels Dies Europeus de Solidaritat 2023

L'alcaldessa de Sant Feliu, Lourdes Borrell, ha intervingut aquest dimecres 15 de novembre en la jornada 'Avancem cap a una cooperació transformadora. Perspectives de la cooperació al desenvolupament per al mandat 2023-2027', organitzada per la Diputació de Barcelona.

La jornada ha marcat l'inici de la 8a edició dels Dies Europeus de la Solidaritat Local (EDLS), la campanya europea anual que durant dues setmanes reivindica el paper dels municipis com a motors de desenvolupament sostenible, a través de la cooperació descentralitzada. 

Enguany, 23 municipis de la província s'han adherit a la iniciativa i es faran activitats de sensibilització que posen en valor la solidaritat local i la necessitat de passar a l'acció. De les 32 activitats programades, 19 han estat organitzades directament per ajuntaments, 2 per la Diputació de Barcelona i 11 en coordinació amb la Xarxa de Biblioteques Municipals.  

Lourdes Borrell ha destacat la importància de tenir un Consell Solidari a la ciutat perquè "ajuda molt a fer un treball local amb una mirada global de les necessitats i donar-li aquella potestat d'intervenir, de saber quins dels agents estan al país d'origen perquè hi ha hagut una emergència".

La diputada adjunta de Presidència i delegada de Relacions Internacionals, Agenda 2030, Agendes Urbanes i Innovació de Polítiques Públiques de la Diputació de Barcelona, Núria Parlón, ha estat l'encarregada de presentar la jornada. Durant la seva intervenció, Parlón ha destacat la importància de desplegar polítiques municipals de cooperació transformadora, amb projectes que generin oportunitats i que promoguin l'Agenda 2030 des de l'àmbit local.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior