Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/02/2024 17:10:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Afectacions en la mobilitat amb motiu de la rua de Carnaval 2024

07/02/2024
Lectures: 1136
Afectacions en la mobilitat amb motiu de la rua de Carnaval 2024

La rua de Carnaval, que tindrà lloc el dissabte 10 de febrer i que recorrerà diferents carrers de la ciutat, provocarà algunes afectacions en la mobilitat de vehicles i en els transports públics.

La rua de comparses sortirà del Palau Falguera a les 18 h i passarà pels carrers Sant Josep, Prolongació Falguera, Laureà Miró, Hospitalet, Miquel Coll i Alentorn, Passeig dels Pins, Laureà Miró, Joan Batllori, Passeig Nadal, Passeig Bertrand i Pi i Margall fins arribar a la Plaça de la Vila. El pas de la rua suposarà el tall total del trànsit per les vies afectades, començant als carrers Josep Maria de Molina, Armenteres i Ramon i Cajal, que quedaran tallats a partir de les 16.30 h.

Modificacions en el recorregut del servei de bus

Les línies d'autobusos interurbans que circulen per l'eix de Laureà Miró es desviaran a partir de les 16 h i fins a la finalització dels serveis, amb les següents variacions en els seus itineraris:

  • Línies interurbanes sentit Barcelona: desviament pels carrers Indústria, El Pla i Anselm Clavé. S'habilitaran noves parades.  
  • Línies interurbanes sentit Molins: desviament pels carrers Indústria, El Pla i Anselm Clavé. S'habilitaran noves parades.  
  • Pel que fa a la línia L52, desviarà el seu recorregut a partir de les 16 h. S'anul·la el recorregut pels carrers Josep M. de Molina i Armenteres.

A nivell d'autobusos urbans, l'itinerari de la línia urbana SF3 també tindrà desviaments, des de les 16 h fins a la finalització del servei:

  • S'anul·la el recorregut  de la plaça de l'Estació, Laureà Miró, Sant Josep, Ramon i Cajal i Armenteres.
  • Al polígon la línia es desvia cap als carrers Indústria, El Pla i Anselm Clavé, on recuperarà l'itinerari habitual cap a Mas Lluí.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior