Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/02/2024 16:58:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Es posa en marxa la campanya de convivència i civisme al barri de La Salut

09/02/2024
Lectures: 549
Es posa en marxa la campanya de convivència i civisme al barri de La Salut

Aquest divendres, 9 de febrer, les agents cíviques, acompanyades per la policia local i per la regidora de Civisme i Seguretat Ciutadana, Mari Luz Moral, han posat en marxa la nova campanya de convivència i civisme a diferents carrers i establiments del barri de La Salut.

Les agents cíviques i la policia local han repartit cartells de la campanya i han explicat la seva finalitat als establiments. En aquesta acció a peu de carrer s'ha informat a la ciutadania sobre la incidència del comportament cívic del conjunt de la població per a l'afavoriment del bé comú i dels espais públics. També han vetllat perquè es compleixin aquestes normes recollint algunes incidències en matèria de convivència i civisme.Per la seva part, els comerciants han transmès la seva percepció sobre l'estat del barri, que se centra en les millores a fer en neteja i manteniment. 

Patinets, deixalles i tenir cura de la via pública, preocupacions principals

Un dels punts que més interès ha despertat ha estat el dels patinets i l'estat dels carrers. En concret, les agents cíviques han informat de la normativa i l'ús dels patinets per la via pública, han repartit ampolles a responsables de gossos i han detectat un abocament il·legal de runa que rebrà la corresponent sanció. També han obert diverses incidències a la via pública, una de les quals amb caràcter urgent pel perill que comportava per als vianants.

'Cuidem Sant Feliu' en marxa la nova campanya de convivència i civisme

La nova campanya pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de tenir uns bons hàbits de convivència i civisme per garantir una ciutat més agradable, segura i sostenible. La iniciativa es composa de diversos cartells i eslògans que es distribuiran a través de les xarxes socials de l'Ajuntament i també seran visibles als diferents equipaments municipals.

La campanya de convivència i civisme neix per la necessitat de millorar la convivència ciutadana i el respecte a l'espai públic, ja que en els darrers anys s'havien detectat una sèrie de comportaments incívics que afecten la qualitat de vida de la ciutat, com la brutícia, el soroll, l'incivisme al trànsit o l'incompliment de les normes de convivència.

La finalitat de l'atenció de proximitat de les informadores és oferir interlocució de primera mà al carrer, afavorir l'ús cívic dels espais públics i contribuir a una major sensació de seguretat entre la ciutadania. Properament repetiran l'acció en altres barris de la ciutat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior