Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/02/2024 16:37:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Ràdio Sant Feliu reprèn les emissions coincidint amb el seu 43è aniversari i amb el centenari de la Ràdio a Catalunya

11/02/2024
Lectures: 484
Ràdio Sant Feliu reprèn les emissions coincidint amb el seu 43è aniversari i amb el centenari de la Ràdio a Catalunya

Celebrem que Ràdio Sant Feliu reprèn l'emissió amb programació pròpia el dilluns 12 de febrer coincidint amb el seu 43è aniversari i també amb el centenari de la Ràdio a Catalunya. 

L'emissora reprendrà de forma progressiva la seva programació després d'uns mesos d'impàs que han servit per reformular la seva graella i apropar el mitjà a diversos centres educatius de la ciutat mitjançant tallers de ràdio, i ho farà amb diverses novetats que s'aniran incorporant al llarg d'aquest 2024. Els primers programes que formaran part de la graella seran els que apropen la informació de Sant Feliu a la ciutadania: 105.3 Notícies, L'Alcaldessa Respon i la retransmissió del Ple Municipal. S'hi sumaran també dos nous espaisde caire polític: Mirada Política i 21 electes.

Una represa progressiva i amb novetats

105.3 Notícies, amb Conchi Estévez al capdavant, s'iniciarà el pròxim dilluns 12 de febrer, coincidint amb el 43è aniversari de Ràdio Sant Feliu. L'informatiu local canviarà la seva hora d'emissió ipassarà a fer-se de dilluns a divendres a les 13 h, tot i que mantindrà els seus horaris de reemissió (a les 15 h i a les 20 h, i el cap de setmana a les 8 h i a les 19 h). Els dilluns Raül Zambrano i Iker Gil informaran dels resultats i de les fites esportives dels equips de la nostra ciutat i els divendres faran la prèvia dels partits i/o tornejos del cap de setmana. 

L'Alcaldessa respon, conduït per Sílvia Guillén, es reprendrà el dimarts 20 de febrer, de 18 a 19 h. En aquest espai, que continuarà emetent-se en directe cada tercer dimarts de mes, l'alcaldessa de la ciutat, Lourdes Borrell, donarà resposta des dels estudis de la ràdio municipal a totes aquelles preguntes que tingui la ciutadania.

La sessió plenària de febrer tindrà lloc el dijous 22, a les 18 h, i es podrà seguir en directe també a través de Ràdio Sant Feliu.

Mirada política i 21 electes, l'aposta per la pluralitat

Una de les principals novetats serà la incorporació a la graella de dos nous espais de caire polític que seran conduïts per Conchi Estévez.

Cada mes, a les 13:30 h, la setmana després del ple, s'emetrà Mirada política, un espai informatiu on es parlarà amb els portaveus i les portaveus dels grups municipals de l'actualitat de la ciutat i dels temes tractats a la darrera sessió plenària. Cada mes també a les 13:30h, en aquest cas el segon dimarts, s'emetrà 21 electes, un programa d'entrevistes amb els regidors i regidores de l'Ajuntament de Sant Feliu. L'objectiu és descobrir el vessant més personal de totes les persones que han estat escollides per representar-nos en aquest mandat. 

Pel que fa al Magazín de Ràdio Sant Feliu i els programes de col·laboradors i col·laboradores, es reprendran el proper mes de març.

Ara també, la ràdio que veus

Ràdio Sant Feliu iniciarà aviat gravacions envideopodcast (primer a mode de proves i, properament, de manera estable), que es podran veure al canal de Youtube de l'Ajuntament.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior