Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/04/2024 03:32:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu commemora el 8M reivindicant l'empoderament de les dones

07/03/2024
Lectures: 1179
Sant Feliu commemora el 8M reivindicant l'empoderament de les dones

El 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones, que Sant Feliu commemora amb un conjunt d'activitats durant tot el mes de març sota el lema "Ni sotmeses, ni callades, diverses i empoderades".

Enguany s'han programat més d'una vintena d'activitats amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la lluita dels drets, la igualtat d'oportunitats, l'equitat i la justícia, per recordar que la reivindicació de cada 8 de març ha de ser una lluita diària. Aquesta tasca contínua de sensibilització es treballa des de diferents àmbits i amb l'esforç d'entitats com el Consell Municipal de les Dones i des de l'Ajuntament de Sant Feliu.

El divendres 8 de març, Dia Internacional de les Dones, es realitzarà la lectura del manifest en l'acte central a la plaça de la Vila, on es deixarà constància de la força del moviment feminista i de la tasca que encara queda per fer. L'acte, dinamitzat per Ràdio Sant Feliu, començarà a partir de les 12 h, acompanyat d'un recital a càrrec de l'Escola Municipal de Música. Ja a la tarda, a partir de les 17 h, tindrà lloc a la plaça de la Vila la Festa del Consell de les Dones, amb la lectura del manifest i un taller creatiu. La festa, organitzada pel Casal de la Dona Sant Feliu i dinamitzada per Ràdio Sant Feliu, comptarà amb les activitats de cant i ball de les entitats A viva veu, Dones 21, Casal de la Dona, grup ADansa, grup de zumba Flasmob, Escola d'Adults Mestre Esteve, Banyeteres de la colla d'en Banyetes i Plataforma de colles d'AMPA i AFA.

El mateix 8M, el Casal de Joves organitzarà un taller de xapes, i el Casal de la Dona l'espectacle benèfic T'estimo! Jo tampoc! Poti-Poti de cançons d'amor i desamor, amb les veus de Magda Torre i Isabel Castillo, i Óscar Ferrer al piano, que tindrà lloc a l'Ateneu Santfeliuenc i al Casal de la Dona.

A partir del 9 i fins al 28 de març continuaran les activitats i exposicions commemoratives del Dia Internacional de les Dones que es poden consultar al programa d'activitats.

Més informació a Una ciutat feminista.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior