Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/05/2024 20:58:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Enquesta sobre el tabac en el marc de la XXV Setmana Sense Fum

17/04/2024
Lectures: 638
Enquesta sobre el tabac en el marc de la XXV Setmana Sense Fum

En el marc de la XXV Setmana Sense Fum, que tindrà lloc del 25 al 31 de maig, l'Agència de Salut Pública de Catalunya proposa a la ciutadania participar en una enquesta per conèixer la situació actual i opinió de la població respecte al tabac. L'enquesta es pot omplir fins al 22 d'abril a través d'un QR o d'aquest enllaç i la participació permet la participació en un sorteig.

XXV Setmana Sense Fum, del 25 al 31 de maig

La Setmana Sense Fum és una iniciativa originària de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC), que coordina el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya, en el context de SumaSalut (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT) i s'organitza amb diverses entitats i organitzacions relaciones amb la campanya*.

La Setmana Sense Fum se celebrarà al voltant del Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig) i el lema d'aquesta edició és "Zero emissions també als teus pulmons". El seu objectiu és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

La Setmana Sense Fum és una de les eines amb què cada any es fa realitat el compromís per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents, com per a persones adultes.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior