Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 20:00:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Les regidories de barri tornen el dilluns 17 de juny

12/06/2024
Lectures: 638
Les regidories de barri tornen el dilluns 17 de juny

El dilluns 17 de juny, de 18 a 20 h, els regidors i regidores de barri oferiran als veïns i veïnes un espai d'escolta activa als diferents barris de la ciutat. El servei presencial es porta a terme un dilluns al mes en el mateix horari en equipaments dels diferents barris de la ciutat. 

Aquest mes torna l'alcaldessa al barri, que serà al Centre Cívic Roses per atendre els veïns i veïnes del barri de Roses Castellbell. Per la seva banda, el primer tinent d'alcalde, Javier Molina, atendrà el veïnat del barri de Les Grases, al Roserar, en substitució del regidor Silvestre Gilaberte.

Les regidories de barri, un servei d'atenció directa

El servei d'atenció directa de l'Ajuntament pretén facilitar a la ciutadania el contacte amb l'equip de Govern amb l'objectiu que qualsevol persona pugui traslladar als regidors i regidores qualsevol queixa, suggeriment, proposta o necessitat relacionada amb el seu barri. Les persones interessades en adreçar-s'hi poden fer-ho sense cita prèvia.

L'objectiu principal de la figura del regidor i regidora de barri és fomentar la proximitat entre l'administració i la ciutadania a través del diàleg constant, així com donar a conèixer les i els regidors i les polítiques municipals.
 

Calendari de les regidories de barri

Roses Castellbell

Can Nadal

Can Calders i La Salut

Can Maginàs i Can Llobera

Can Bertrand

Can Falguera

Mas Lluí

Les Grases

Comparteix
Salta a la part superior