Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 18:37:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sessió informativa sobre l'obertura de la passarel·la i tancament dels dos ponts del carrer de Verge de Montserrat

12/06/2024
Lectures: 2033
Sessió informativa sobre l'obertura de la passarel·la i tancament dels dos ponts del carrer de Verge de Montserrat

ADIF ha anunciat que la passarel·la provisional que s'està construint a l'àmbit del carrer de Verge de Montserrat, entrarà en funcionament en els propers dies. La finalització d'aquesta estructura coincidirà amb el tancament dels dos túnels annexes, un d'ells destinat a vianants, i l'altre a vehicles.

Amb la voluntat de minimitzar aquestes afectacions el màxim possible i de mantenir informada la ciutadania, l'Ajuntament organitza una sessió informativa per donar a conèixer els detalls d'aquestes intervencions. Concretament, es portarà a terme dimecres 19 de juny, a les 19 h, al Casal de la Gent Gran, i comptarà amb la presència de l'alcaldessa Lourdes Borrell, de la presidenta de l'Àrea de Territori Mònica Lafuente, i dels serveis tècnics municipals, que explicaran les alteracions a la mobilitat rodada i a peu que preveu ADIF en aquestes zones.

Reordenació de la mobilitat

Tal com s'explicita en la infografia que acompanya aquesta notícia, s'han habilitat diversos itineraris per garantir el creuament, tant a peu com en vehicle, d'una banda a l'altra de Sant Feliu. El pas de vehicles es realitza des del carrer de Comerç i de l'Avinguda de Montejurra, mentre que la ciutadania pot creuar a peu pel 'pont verd', que connecta els barris de La Salut i Can Maginàs; el pont de la riera de la Salut, que es va reobrir fa una setmana; el pas amb ascensors ubicat a l'estació provisional, a l'antic pas a nivell; la passarel·la d'imminent obertura del carrer de Verge de Montserrat, i els passos de vianants situats a l'Avinguda de Montejurra.

Comparteix
Salta a la part superior