Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2024 18:39:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu reivindica la figura de l'agent tutor en una jornada amb referents d'educació i seguretat

18/06/2024
Lectures: 485
Sant Feliu reivindica la figura de l'agent tutor en una jornada amb referents d'educació i seguretat

Dilluns 17 de juny l'Auditori del Palau Falguera va acollir una Jornada sobre l'impacte de l'agent tutor sobre la població menor d'edat, una figura de prevenció i protecció. L'alcaldessa Lourdes Borrell va inaugurar la sessió, donant pas tant a representants de les forces de seguretat com a persones expertes en educació i psicologia, que van debatre i compartir experiències sobre aquest tema.

Durant la jornada es van tractar aspectes com les necessitats i problemàtiques de les persones menors d'edat, els serveis de l'agent tutor, o el treball amb menors per part de les policies locals. També es va incidir en la coordinació autonòmica en matèria de policia tutor i el paper dels Mossos d'Esquadra als centres educatius, i es van tractar diversos testimonis reals sobre conflictivitat entre menors d'edat, per proporcionar una perspectiva directa i personal sobre els reptes i les solucions en aquest àmbit.

La regidora de Seguretat Ciutadana Mari Luz Morales va cloure l'acte tot agraint la participació de ponents i assistents, així com l'interès mostrat en aquesta important iniciativa per fomentar la proximitat, la integració i la mediació en tot l'entorn dels i les menors i les seves famílies.

Comparteix
Salta a la part superior