Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/07/2020 13:42:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

20/09/2018
Lectures: 2295
Sant Feliu es prepara per arrencar el procés participatiu del soterrament

Sota el nom "Crea la ciutat del futur, crea Sant Feliu", el procés participatiu deixarà en mans de la ciutadania les idees, desitjos i propostes per urbanitzar l'1,5 km on actualment hi ha les vies del tren.

L'acte, que tindrà lloc el dimarts 25 de setembre, a les 19 h, a la sala de plens de l'Ajuntament, comptarà amb la presència dels membres de la ponència del soterrament, encapçalada per l'alcalde, Jordi San José. La regidora d'Urbanisme, Lidia Muñoz, informarà a l'inici de l'acte sobre l'estat de la tramitació del projecte constructiu i, posteriorment, Javier Molina, regidor de Participació Ciutadana, donarà el torn de paraula a Raons Públiques, cooperativa especialitzada en urbanisme, encarregada de dur a terme el procés participatiu.

Es donaran a conèixer les accions i activitats que es portaran a terme per tal de poder conèixer l'opinió de la ciutadania sobre el futur de la ciutat. També es presentarà el calendari d'accions i s'explicaran les diferents dinàmiques amb les quals pretenen acostar-se a la ciutadania, amb l'objectiu de recollir la major quantitat de dades i respostes amb la finalitat de poder saber amb certesa què és el que Sant Feliu vol fer a la zona de les vies un cop estiguin soterrades. 

L'acte es podrà seguir per les xarxes socials de l'Ajuntament Twitter, Facebook i Instagram i pel web municipal en directe. 

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar