Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2020 11:32:58

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

02/10/2018
Lectures: 2594
S'inicia la primera activitat per recollir opinions sobre el Sant Feliu després del soterrament

L'itinerari s'emmarca dins de les 50 activitats que es realitzaran a Sant Feliu entre els mesos d'octubre i desembre per tal de conèixer l'opinió de la ciutadania per decidir què fer a la zona que quedarà alliberada per les vies després del soterrament.

Es faran fins a 6 sessions d'aquests itineraris on la cooperativa Raons Públiques dinamitzarà la jornada amb les intervencions d'altres santfeliuencs i santfeliuenques que aportaran a l'activitat una visió més propera del quilòmetre i mig de vies que té actualment Sant Feliu. Per assistir als itineraris, no cal incriure's i totes tenen com a punt de partida la plaça de l'Estació. Els horaris i les temàtiques dels itineraris durant el mes d'octubre seran les següents:

Dijous 4, de 17.30 a 19.30 h: Identitat i memòria de Sant Feliu: connectem el passat amb el futur.

Dimarts 9, de 18.30 a 20.30 h: Identitat i memòria de Sant Feliu: connectem el passat amb el futur. 

Dimarts 16, de 18.30 a 20.30 h: El nou espai públic de Sant Feliu: usos i mobilitat.

Dissabte 20, d'11.30 a 13.30 h: El nou espai públic de Sant Feliu: usos i mobilitat.

Dimarts 23, de 18.30 a 20.30 h: Els nous edificis: equipaments, habitatge i activitats econòmiques.

Dissabte 27, d'11.30 a 13.30 h: Els nous edificis: equipaments, habitatge i activitats econòmiques.

D'altra banda, la segona setmana d'octubre i durant tot el mes, es posaran en marxa els punts d'interacció mòbil que anirà pels diferents barris donant informació del procés participatiu i rebent les propostes ciutadanes. També dijous 11 i divendres 12, dins del marc de la Festa de Tardor es faran dues activitats al barri Centre.

L'objectiu principal de les accions participatives és arribar al màxim de població possible per tal de poder conèixer les inquietuds, desitjos i peticions que la ciutadania té sobre la zona alliberada per les vies. Els requeriments ciutadans que resultin del procés s'incorporaran al plec de condicions del Concurs internacional d'idees per a la transformació urbana de Sant Feliu, que convocarà l'Ajuntament al març de 2019. Un jurat seleccionarà els millors projectes, que es posaran a consulta popular el tercer diumenge de novembre de 2019.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar