Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2020 11:33:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

09/01/2019
Lectures: 1641
A partir de dilluns 14 de gener es poden presentar propostes per decidir les obres de millora de l'espai urbà 2019

El procés participatiu per tal que la ciutadania pugui decidir les obres de millora de l'espai urbà que es faran a la ciutat el 2019 s'obrirà dilluns 14 de gener, i s'allargarà fins al 8 de febrer. L'Ajuntament posa en mans de ciutadans i ciutadanes per quarta vegada consecutiva la possibilitat de decidir quines seran les obres de millora en el marc del Pla de Millora de l'Espai Urbà, al qual s'han destinat 400.000 euros. Enguany s'incorporen al procés propostes que el darrer any van ser presentades i validades, però no van aconseguir els vots suficients.

Les propostes es poden presentar a través d'un senzill tràmit habilitat a la plataforma Decidim al que es pot accedir a través de l'enllaç www.santfeliu.cat/clicipala. L'Ajuntament ha habilitat un servei d'acompanyament per a la presentació de propostes a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (plaça de la Vila, 1), que de 8 a 20 h donarà suport en el tràmit a aquelles persones que vulguin realitzar la seva proposta.

Posteriorment, entre el 8 de febrer i el 8 de març un equip tècnic valorarà cadascuna de les propostes presentades i les validarà. Totes les que siguin validades positivament passaran a la fase de votació final. Aquelles que no superin aquesta fase seran notificades a les persones participants que les hagin proposat, especificant el criteri pel qual la proposta ha resultat no vàlida.

Poden presentar propostes les persones empadronades a la ciutat que siguin majors de 16 anys i disposin de correu electrònic per fer el registre a la plataforma Decidim. Les propostes han de fer referència a obres a la via pública, ja siguin per a la millora de l'accessibilitat i la seguretat vial o per a altres reformes de poca envergadura.

L'11 de març s'iniciarà la fase de votació, que estarà vigent fins al 28 d'aquest mes. Per votar cal estar empadronat a Sant Feliu, ser major de 16 anys, i tenir correu electrònic per fer el registre a la plataforma Decidim. Les votacions es podran realitzar a través del tràmit habilitat a www.santfeliu.cat/clicipala, i els resultats es faran públics el 29 de març.

Obres de 2018

Les actuacions contemplades en el marc del Pla de Millora de l'Espai Urbà (PMEU) de 2018 estan pràcticament finalitzades. Durant l'agost va finalitzar l'asfaltat i pintat del carrer Marquès de Monistrol, i es va treballar en la creació de nous itineraris i carris bici estratègics a la ciutat, concretament en els trams de prolongació Falguera i de riera de la Salut.

A posteriori s'han creat espais d'ombra mitjançant tendals en les zones de jocs infantils situades al parc del Llobregat i a les places Llorenç Sans i Felip Alcántara. En aquests dos darrers emplaçaments també s'han millorat els jocs infantils, i pròximament es col·locaran paviments nous.

També s'han adequat diferents passos de vianants per a persones invidents al carrer Sant Joan, al passeig Nadal i l'estació de tren, la rambla Marquesa de Castellbell, a la zona del Consell Comarcal, al passeig Comte Vilardaga i al carrer Hospitalet amb Sànson.

Foto: Obres de millora de l'espai urbà realitzades durant el 2018.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar