Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/09/2021 07:09:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Els equipaments esportius municipals de les Grases i Falguera es renoven

18/03/2021
Lectures: 940
Els equipaments esportius municipals de les Grases i Falguera es renoven

Al llarg del mes de febrer van finalitzar les obres de remodelació i construcció en dues instal·lacions esportives municipals: El Camp Municipal de Futbol de Falguera i la Zona Esportiva de les Grases. Amb aquestes intervencions, que permetran gaudir a la ciutadania i a les entitats esportives d'unes instal·lacions renovades i amb més serveis, es dona acompliment al compromís municipal respecte a la cura de l'espai públic, que queda recollit al quart eix del Pla d'Actuació de Mandat

Zona Esportiva de les Grases

En aquest espai s'ha dut a terme la construcció d'un mòdul d'oficines i serveis que facilitarà la gestió i el dia a dia de les entitats esportives usuàries de la zona. Aquest espai disposa de tres despatxos i dues sales de reunions equipades amb armaris i projector, un espai de lavabos públics i una taquilla. 

A més, s'ha dut a terme la construcció d'un nou mòdul de restauració que donarà servei a les persones usuàries de les tres instal·lacions esportives: Estadi Municipal d'Atletisme, Pavelló Esportiu Municipal Andrey Xepkin i Camp Municipal de Futbol de les Grases. 

Per completar l'espai i per donar resposta a la manca d'espais i horaris per poder entrenar, s'ha construït una pista exterior polivalent de ciment que permet la reorganització dels entrenaments a l'interior del pavelló i la pràctica d'altres modalitats esportives, com partits de voleibol dels Jocs Escolars de caps de setmana.

Aquesta obra finalitzarà les properes setmanes amb el condicionament de l'espai de sauló existent entre l'Estadi Municipal i la nova construcció que serà substituït per un paviment net. El cost de l'adjudicació de l'obra ha estat de 753.051,07 euros.

Pel que fa al terreny de joc del Camp Municipal de Futbol de les Grases, està previst per al mes de juliol d'enguany que se substitueixi la gespa artificial per una gespa artificial d'última generació, una obra amb un cost d'adjudicació total de 149.278,52 euros.

Camp de Futbol Municipal de Falguera

Aquesta instal·lació ha patit una reforma integral de la majoria dels seus espais. D'una banda, s'ha dut a terme la construcció d'un nou edifici que té a la planta baixa: sis vestidors de futbol 7, dos vestidors de futbol 11, dos vestidors d'àrbitres, i una sala d'infermeria; i la planta superior té: una sala d'instal·lacions, dues oficines, una sala de reunions, lavabos públics i una zona de restauració amb visió directe del camp. 

Des d'aquesta zona de la planta superior s'ha construït un espai d'accés directe a les grades, que han estat rehabilitades i on s'han instal·lat 100 seients nous amb els colors de les dues entitats usuàries, nova megafonia i la instal·lació d'una nova tanca de separació amb la zona del camp per millorar-ne la seguretat.

Un dels grans canvis d'aquesta instal·lació serà el seu accés. A partir d'ara s'entrarà pel carrer de Sant Josep, en comptes de fer-ho pel carrer del Reverend Martí Duran, per garantir a les persones usuàries una entrada accessible gràcies a la rampa que s'ha construït i que connecta de manera directa amb el camp. 

Per aprofitar l'espai, a sota de la rampa i a nivell de gespa, s'han construït dos magatzems grans per guardar el material esportiu de les entitats i una zona de calderes i instal·lacions. El cost de l'adjudicació de l'obra del nou edifici ha estat d'1.291.591,63 euros,  i el cost de l'adjudicació de la reforma de la grada ha estat de 47.795,00 euros.

Pel que fa al terreny de joc, s'ha dut a terme la substitució de la gespa artificial de tot el camp per una gespa artificial d'última generació i s'ha creat una nova zona d'escalfament darrere de la porteria del cantó muntanya, que permet que els espais siguin més endreçats i funcionals. A més, s'han instal·lat noves xarxes de protecció darrere de les porteries i davant del nou edifici i a la vegada s'han renovat les banquetes. El cost d'adjudicació de la substitució de la gespa ha estat de 134.883,52 euros, i el cost de les noves instal·lacions de xarxes i material de les banquetes ha estat de 7.084,55 euros.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior